fbpx

Kaupallinen yhteistyö Spartan Academy

Jos olet pohtinut PT:ksi opiskelemista, niin tässä olisi sinulle yksi todella hyvä vaihtoehto siihen! Ja mahdollisuus aloittaa heti tänä syksynä.

Tekstin lopusta löydät tarjouksen kurssin hinnasta!

Olen ollut mukana Spartanin toiminnassa jo vuodesta 2013. Ensin tein heille video- ja kuvasisältöä, jonka jälkeen osallistuin Antti Nurmen vetämään kahvakuula -koulutukseen ja pian oltiinkin jo Antin kanssa suunnittelemassa yhteisiä koulutuksia.

Vuosina 2014-2016 koulutettiin Antin kanssa kehonpainotreeniä Suomessa ja ulkomailla sekä kehitettiinkin kahden päivän Bodyweight Training -ohjaajakoulutus. Tälle on muuten ensi vuonna tiedossa näillä näkymin jatkoa vaikka kurssi onkin ollut tauolla. Osa tästä kurssista on mukana myös Spartan Academyn PT -kurssilla!

Spartan Academyn toiminnallisen harjoittelun PT -koulutus eroaa ”perinteisestä kuntosali PT -kurssista” juuri tuolla toiminnallisuus -näkökulmalla sekä erittäin käytännönläheisellä opetuksella. Tällä PT -kurssilla ei treenata kuntosalilaitteissa vaan opetellaan käyttämään omaa kehoa monipuolisesti – välineillä ja ilman. Koulutuksessa tehdään paljon eikä vain istuta luentosalissa. Tämä on minusta hyvä vaikka toki jotain teoriaakin tulee olla ja onkin mukana! Itse olen ollut koulutuksessa vetämässä osuuden, jossa on; kehonpainotreeniä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä esimerkiksi käsilläseisontaa. Ihan joka kerta en ole päässyt mukaan kisa-aikataulujen vuoksi, mutta pyrin taas tänäkin syksynä sen yhden päivän olla mukana kouluttamassa! 🙂

Kun olen vuosia ollut jo Spartanin jutuissa mukana, niin voin käsi sydämellä sanoa siellä olevan aina hyvä meininki, joka on minusta yksi tärkeimmistä asioista – toki myös ammattitaitoiset kouluttajat ja käytännönläheinen sekä loistava sisältö. 🙂 Näitä kursseja ja päiviä on ollut aina kiva olla vetämässä! Niin mukava, kannustava ja hauska ilmapiiri. Sellaisessa myös oppii parhaiten! Asioita tehdään kunnolla, mutta pilke silmäkulmassa.

Spartan Academyn Toiminnallinen PT -kurssi sisältää:

Suoritustekniikat, niiden soveltaminen ja treeniohjelman rakentaminen

 • Toiminnallinen harjoittelu
 • Kahvakuulaharjoittelu
 • Bodyweight Training (kehonpainoharjoittelu)
 • Liikkuvuusharjoittelu
 • Venyttely ja mobbaus
 • Foamrollerin käyttö
 • Trigger- ja lihaskalvo-käsittely
 • Voimanosto
 • Henkinen valmennus ja asiakkaan motivoiminen
 • Hätäensiapukurssi 8h

Personal Trainerina toimimisen perusteet

 • Treenaajan fysiologia ja anatomia
 • Teoriatietoutta ryhdistä, liikkumisesta sekä lihastasapainosta
 • Ravitsemuksen teoria ja käytäntö
 • Asiakkaan tarpeiden ja lähtötason kartoitus
 • Koeasiakkaan valmentaminen
 • Personal Trainer-palvelujen markkinoiminen ja yrittäjänä toimiminen

Pyysin myös tästä koulutuksesta mielipiteen yhdeltä vuoden takaiselta kurssilaiselta, jotta saisitte vielä sellaisenkin näkökulman tähän mukaan. Tässä siis Emmin kokemus:

Hei kaikki! Täällä kirjoittelee nyt Emmi-Sofia, Spartan Academyn kouluttama personal trainer, ja tulin kertomaan teille oman kokemukseni koulutuksesta. 🙂

Erittäin käytännönläheinen koulutus vastasi odotuksiani hyvin. Paljon treeniä, luentoja ja käytännön opetusharjoituksia sisältävät koulutuspäivät olivat pitkiä ja raskaita, mutta sitäkin antoisampia. Toiminnalliseen harjoitteluun keskittyvässä koulutuksessa ei käydä perinteisellä kuntosalilla kokeilemassa erilaisia laitteita vaan opitaan oikeat, turvallisen ja tehokkaat liikeradat käyttäen mm. kehonpainoharjoittelua ja vapaita painoja. Nämä opit on helposti siirrettävissä perinteisellekin kuntosalille, mutta välttämättä treeniin ei tarvita laitteita ollenkaan! Pelkkää treenaamista koulutus ei kuitenkaan ole. Loppukokeiden läpäiseminen ja personal trainerina pärjääminen vaatii valtavasti myös itsenäistä opiskelua. Koulutukseen sisältyy sekä kirjallisia että käytännön etätehtäviä, ja myös omaa tiedonhaun taitoa tarvitaan. Itsenäinen opiskelu on tärkeää paitsi koulutuksen aikana, myös sen jälkeen. Hyvä valmentaja kehittää itseään jatkuvasti! Minulle itsenäinen opiskelu sopi oikein hyvin. Pystyin opiskelemaan tehokkaasti silloin kun minulle sopi ja niin paljon kuin koin tarpeelliseksi. Minulle koulutus tarjosi juuri sopivasti opetusta ja ohjausta, mutta jätti tilaa myös itsenäiselle opiskelulle ja antoi mahdollisuuden kehittyä omanlaiseksi valmentajaksi. Käteen jäi paitsi paljon uutta osaamista, myös läjä ihania muistoja ja uusia kavereita jotka jakavat kiinnostukseni liikunta-alaan ja urheiluun.

Kenelle tällainen koulutus mielestäni sopii?

– Olet kiinnostunut toiminnallisesta harjoittelusta.

– Sinulla on jo urheilutaustaa.

– Osaat ja haluat etsiä tietoa ja opiskella itsenäisesti ilman jatkuvaa ohjausta.

– Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja haluat työssäsi auttaa asiakkaitasi saavuttamaan omia henkilökohtaisia tavoitteitaan.

Jos olet kiinnostunut koulutuksesta mutta haluaisit kuulla siitä vielä lisää, olen mielelläni avuksi. 🙂

Itse aloitan pian työt uuden yhteistyökumppanin tiloissa Hämeenlinnassa kun liityn osaksi kaupungin keskustassa sijaitsevan Ortofix -fysioterapiakeskuksen tiimiä. Palveluihini kuuluu valmennuksen lisäksi mm. kehonkoostumusmittaukset ja hapenottokyky testit.

Jos sinulla on kysymyksiä Spartan Academyn koulutuksesta tai olet kiinnostunut palveluistani, kysy rohkeasti sähköpostilla tai Instagramissa @emmisofiata ! 🙂


Kiinnostuitko PT -koulutuksesta?

Seuraava startti on jo nyt syksyllä – aloitus viikonloppu on 20.-22.9. Muut päivämäärät ja infot löydät täältä. Mä olen vetämässä omaa koulutusosuuttani marraskuun puolivälissä.

Jos päätät lähteä koulutukseen mukaan, saat sen nyt kauttani hintaan 2000e (-300e nettisivujen tarjoukseen)! Tarjous voimassa vain elokuun loppuun.


Laita sähköpostia ja pistä viestiin, et bongasit tän Eevskun kautta. Syksyn tarjous ehti menemään, mutta Antti varmasti fiksaa sulle vielä jonkun hyvän diilin! 🙂

Ensimmäisessä erässä tarvitsee maksaa vain varausmaksu 200e ja koko koulutuksen maksu suoritetaan myöhemmin (onnistuu osamaksuna). Pistä viestiä heti jos meinaat mukaan! 🙂


Ehkä tänä syksynä starttaa matkasi kohti PT -uraa tai laajempaa lisäkoulutusta?

Eevsku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*