fbpx

Mun tubessa nyt kisaviikko -video nro 2! Fiiliksiä, treeniä, ajatuksia kisadieetistä ja tavoitteista ennen Nordic Pro -kisaa, jossa viime viikonloppuna nappasin 2. sijan. Voitto ei olisi voinut olla yhtään lähempänä, sillä olin toisena samoilla pisteillä voittajan kanssa (voittaja tässä tilanteessa se, joka saanut tuomareilta enemmän 1. -sijoituksia). Voittaja oli hallitseva maailmanmestari, joten aika hyvillä fiiliksillä jatketaan kohti kauden pääkisaa – MM -kilpailuja marraskuun eka viikonloppu!

Kisavideo tulossa myös Nordic Pro/ NFE -viikonlopulta, mutta sitä ennen käy kurkkaamassa video kisaviikolta! 🙂

Nyt pari päivää lepoa ja sit täysillä kohti MM -kisaa. Edelleen pää ihan pyörällä viikonlopulta, mutta fiilis korkealla!

Palataan,

Eevsku


Ja valmennuksia on taas auki – käy kurkkaamassa vaihtoehdot ja lähde mukaan TÄÄLTÄ.


Seuraa myös:

Instagram
Facebook
Youtube
Snapchat: eevsku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*