fbpx

Lue lisää STRONG WOMAN Basicista ja lähde mukaan

Haluaisitko aloittaa valmennuksessani? Olen tehnyt 2,5 vuoden ajan nettivalmennuksia, joihin olen koonnut kaiken tieto-taitoni uraltani niin valmentajana kuin urheilijanakin. Minulta löytyy naisille 2 eri tasoista valmennusta kuntosalille, STRONG WOMAN Basic ja Pro, sekä kehonpaino- ja taitoharjoitteluun keskittyvä BODYCONTROL SUPER.

VALMENNUKSIIN MUKAAN TÄÄLTÄ!


Lue lisää BODYCONTROL Superista ja lähde mukaan

Kaikissa valmennuksissa on huomioitu kokonaisvaltaisuus, eli ne sisältävät paljon muutakin materiaalia kuin pelkät treeniohjelmat tai ruokavaliot. Mukana materiaalia myös mm. palautumiseen, kehonhuoltoon sekä oman mindsetin kehittämiseen. Tavoitteeni valmentajana on auttaa jokaista löytämään omat vahvuutensa ja saamaan liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta lisää energiaa omaan arkeen. Jos olet aloittelija tai sinulla on hieman taukoa treeneistä, kannattaa aloittaa Strong Woman Basic -valmennuksesta.

Toki Strong Woman Pro -valmennuksessa treenataan myös vähän kovempaa ja se sopii tavoitteellisemmille treenaajille. Jos taas olet aina halunnut oppia taitoja ja lisätä kehon toiminnallisuutta ja liikkuvuutta, kannattaa lähteä Bodycontrol Superiin mukaan!

Lue lisää STRONG WOMAN Prosta ja lähde mukaan


VALMENNUKSET MYYNNISSÄ NYT VAIN RAJOITETUN AJAN! LUE LISÄÄ VALMENNUKSISTA TÄÄLTÄ.

Materiaalin saat omien tunnustesi taakse valmennusalustalle, joka toimii hyvin sekä mobiilissa, että tietokoneella. Materiaalia on videoina, teksteinä ja äänitteinä! Pääset mukaan myös FB -ryhmään sekä mahdollisuuden osallistua Eevsku Training -treenipäiviin mukaan.

Seuraavan kerran valmennuksia myynnissä 1.12. alkaen.


TERVETULOA MUKAAN!

Eevsku

EDELLINEN TEKSTI: MÄ OLEN MAAILMANMESTARI


Seuraa myös:

Instagram
Facebook
Youtube
Snapchat: eevsku

2 kommenttia

  1. Heippa, milloin seuraavan kerran pääsee oaallistumaan accessory valmennuksiin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*