fbpx

No, tietenkin aivan hemmetin hyvältä. 🥇

Keltään ei varmasti ole mennyt ohi mun onni tästä voitosta ja on ollut myös mahtavaa jakaa sitä teidän kanssa. Niin moni elää mukana.❤️Onhan se ihan uskomaton tunne saavuttaa jotain, minkä eteen on tehnyt vuosia työtä. Ja välillä se kaikki on tuntunut niin kaukaiselta, niin saavuttamattomalta. Vaikka samalla olen uskonut itseeni aina, tiennyt, että musta on tähän.

Reilu viikko voitosta ja kotiinpaluusta. Suurin tähtipöly on alkanut laskeutumaan, mutta hyvällä tavalla. Olen alkanut käsittämään mitä tapahtui ja pystynyt alkaa purkamaan tätä kaikkea päässäni. Ja palaan kuvien ja videoiden kautta niihin hetkiin kilpailuissa ja palkintojen jaossa. Niihin aion palata vielä kauan, ehkä koko loppuelämäni :’D

Olen käynyt läpi niitä kaikkia vuosia ja hetkiä kerrallaan, kun tähän pisteeseen olen tavoitellut. Mistä kaikki lähti, millaisia onnistumisia ja haasteita matkaan on sisältynyt ja tietenkin miettinyt myös, että mitä seuraavaksi. Viikon ajan heräsin joka aamu, että hitto, mä olen todella maailmanmestari.

Käy myös katsomassa video kisapäivästä, voitosta sekä jälkitunnelmista!

Mun kanavalta löytyy myös muista kauden kilpailuista sekä niihin valmistautumisesta videoita.

Sitä moni on jo kysynyt, että mitä aion tehdä nyt?

No, en oikeastaan tiedä vielä, kuten jo aiemminkin kirjoitin ja sanoin voittovideolla. Tällä hetkellä haluan vain nauttia tästä vaiheesta elämässäni. Yksi todella iso chapter saatiin jonkinlaiseen päätökseen ja minusta tuntuu, että tällä hetkellä minulla ei ole fitnessille enempää annettavaa. En toki sano ei koskaan, koska ei minun tarvitse. Tällä hetkellä en kuitenkaan suunnittele uusia kilpailuja.

Tällä hetkellä haluan palautua, nauttia elämästä, ihmissuhteista ja hieman tosiaan pohtia, mitä elämältä haluan seuraavaksi. Olen antanut nyt urheilulle yli 20 vuotta elämästäni ja tälle projektille yli 8 vuotta. Ja etenkin viimeiset pari vuotta olen priorisoinut tämän aivan kärkeen – ollut paljon yksin treenisalilla, kotona, tehnyt töitä. Onneksi on ollut myös ihania ihmisiä ympärillä, mutta on tämä ollut myös aika yksinäistä puuhaa. Vaatinut paljon valintoja, joka päivä.

En vaihtaisi sitä tietenkään mihinkään, mutta aikansa kaikkea. Mitä voisin tältä enää saavuttaa enempää? Toki voittaa vielä lisää, mutta en tiedä onko se enää sen arvoista. Saisinko enää mistään tätä tunnetta, mitä nyt? Jotkut ovat kyselleet jenkeissä kisaamisesta.. Siihen sanon vain, että ei ole koskaan ollut mun juttu. Jenkkien liitto ei ole ADT:n testauksen alla ja siksi se ei ole koskaan kiinnostanut itseä. En tuomitse muiden valintoja tai sano, ettei siellä olisi myös puhtailla lisäravinteilla mukana olevia, mutta meininki on silti ihan eri ja oman lajini kärki ei ole enää naisellisia, valitettavasti. Ja muutenkaan en ole jenkkeihin halunnut, se maailma ei ole itseäni varten. Se on enemmän showta, kuin urheilua – vaikka toki kovia urheilijoita siellä onkin ja arvostan heidän valintojaan! 🙂

Uudet tavoitteet

En ole vielä tarkemmin mitään uusia tavoitteita itselleni asettanut tai niitä edes ehtinyt sen enempää miettimään. Mutta tietenkin ensisijainen tavoitteeni tällä hetkellä on palautua mahdollisimman hyvin ja se tuntuu lähteneenkin käyntiin toivotusti! Kroppani toimii, hormonitoiminta toimii, ihoni ja hiukseni ovat parhaassa kunnossa vuosiin. Unen laatu ja määrä kasvaa koko ajan vaikka kaudenkin ajan ne olivat hyvällä mallilla koko ajan. Kuitenkin loppua kohden ne hieman kärsivät ja etenkin kisojen välillä/ ympärillä, kun stressitasot ja jännitys nousevat.

Treenien osalta.. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että haluaisin uppoutua entistä enemmän ”vapaan liikkeen” maailmaan. Tanssi, jooga, taitoharjoittelu, kehonpainoharjoittelu sekä kehoterapia kiinnostaa. Niitä olenkin lisännyt viime vuosina treeniohjelmaani mukaan ja saanut niistä jo paljon, mutta toki olen myös treenannut lajini vaatimaa fysiikkaa salilla.

Salitreenikin on kivaa ja se oli todella kiehtovaa vuosien ajan, kun voimatasot kasvoivat ja sai muutosta kehoon. Myös crossfit ja toiminnallinen treeni on kiinnostanut. Nyt kuitenkin ainakin hetkellisesti ne eivät inspiroi niin paljoa kuin aiemmin. Voi myös johtua siitä, että keho ja mieli kaipaa nyt pehmeämpää tekemistä. Saa nähdä, innostunko vielä uudelleen raudan nostelusta vai jääkö se enemmänkin tukevaksi harjoitteluksi. En toki sitä kokonaan aio jättää joka tapauksessa, mutta pääfocus on nyt muualla.

Minua itseasiassa kiehtoo myös nyt erityisesti se, että ei ole pakko tehdä yhtään mitään. Tai tietenkään ei ole koskaan, mutta nyt ei ole mitään tavoitetta, jonka takia menisin joka päivä treenaamaan vaikka ei huvittaisi. Tietenkään aina ei voi elää niin, että tekee vain sitä mikä huvittaa, mutta juuri nyt se tuntuu äärimmäisen hyvältä, että voin tehdä näin. Tällaista tilannetta ei ole ollut vuosiin! Koska vaikka olen ollut ylikunnossa tai loukkaantuneena, niin aina on takaraivossa ollut se ajatus, että teen niitä asioita, jotta kehittyisin fitness -urheilijana ja menisin lähemmäs tavoitettani – olla maailman paras.

Esiintymistäkin haluan jatkaa jollain tapaa. Se, että mitä se tulee olemaan, en vielä tiedä. Haluan myös auttaa muita saavuttamaan omia tavoitteitaan. Inspiroida. Haluan kirjoittaa kirjan. Haluan oppia lisää tanssista ja käsilläseisonnasta sekä ihmisen mielestä. Haluan tehdä jotain kivoja uusia projekteja, tavata uusia inspiroivia ihmisiä. Haluan meditoida, hengittää, viettää aikaa luonnossa, kirjoittaa, lukea, kuunnella musiikkia, fiilistellä..

Voin tehdä mitä vaan. Ja niin voit säkin. Tai jos et voi vielä, niin voit alkaa tekemään töitä sen eteen, että jokin päivä voit. Ja oman suhtautumisen asioihin voi muuttaa vaikka heti.

Olen todella kiitollinen. Kaikesta. Ihanaa viikkoa ❤️

Eevsku


EDELLINEN TEKSTI: MAAILMANMESTARIN VAPAAOHJELMA


Seuraa myös:

Instagram
Facebook
Youtube
Snapchat: eevsku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*