fbpx

Kaupallinen yhteistyö Foodin

jouluinen uuniriisipuuro (maidoton) ♥

Heippa ihana & mahtavaa joulukuun ensimmäistä päivää!

Itsehän olen aloittanut joulun fiilistelyn jo lokakuun puolella (:D), mutta kiva jos vihdoin kaikki muutkin alkaa pääsemään mukaan! Instagram stoorini puolella on näkynyt viime viikkoina muutamankin kerran uuniriisipuuroa ja sain siitä paljon kyselyjä, joten päätin jakaa tämän hurjan salaisen reseptini, hehe.

Kyseessähän on siis tuosta puuroriisi -pussin kyljestä matkittu uuniriisipuuro -ohje, mutta olen vain vaihtanut maidon kauramaitoon ja kookosmaitoon tai -kermaan sekä lisännyt jouluisia mausteita mukaan!

Minusta parhaiten tässä on itseasiassa toiminut Oatlyn Deluxe -juoma (löytyy kylmäkaapista) sekä kookosmaito, mutta lähikaupasta kun hain eilen tarvikkeita, niin sieltä löytyi vain tämä Kaslikin kaurajuoma ja kookoskermaa. Mitään vikaahan Kaslinkissa ei siis ole, mutta tuossa uuniriisipuurossa toimii mielestäni paremmin hieman täyteläisempi versio kauramaidosta! Tai vaikka tavallisestakin, jos sitä haluaa käyttää. 🙂


Uuniriisipuuro (maidoton)

  • puuroriisiä
  • kauramaitoa (mahdollisimman täyteläinen, esim. oatly deluxe)
  • kookosmaitoa (ei pakollinen & jos kauramaitosi ei ole niin täyteläinen, voit käyttää myös kookoskermaa)
  • ripaus suolaa
  • jouluiset mausteet maun mukaan, esim. Foodin Chai -sekoitus tai ceylon kaneli + kardemumma

Tein pussin kyljessä olevalla ohjeella hieman soveltaen – laitoin nestettä hieman enemmän kuin ohjeessa, silloin puuro ei jää yhtään kuivaksi. Ohjeessa on 1 litra nestettä 2dl puuroriisiä kohden & puuro laitetaan uuniin 175 asteeseen noin 60-90 minuutiksi uunista riippuen. Kannattaa sekoitella välillä!

Puuron voi syödä sellaisenaan, joulumausteiden tai vaikka jouluisen mehukeiton / piparirahkan kera.


Itse olen ihastunut näihin yhteistyökumppanini Foodinin luomumausteisiin! Heiltä löytyy esim. tämä uutuus Chai -mausteseos tai tietenkin perinteisempi pelkkä ceylon kaneli ja kardemumma. Foodinilla on tullut myös paljon muita uusia mausteita valikoimiinsa ja niitä löydät nykyään isommista ruokakaupoistakin (yleensä omana Foodin -hyllynään).

Foodinilla on vielä tänään mausteita tarjouksessa verkkokaupassaan, jos nämä kiinnostavat itselle tai vaikka lahjaksi! Kurkkaa maustevalikoima täältä. Voit myös hyödyntää koodia Eevsku20 ja saat -20% alea koko Foodinin verkkokaupan valikoimasta.


Eevsku Training -joulukalenteri

Myös Eevsku Training joulu käynnistettiin! Ajattelin piristää teitä hyvinvointia lisäävillä rentouttavilla harjoituksilla ennen joulua. Näitä tulee joka sunnuntai (yht. 4kpl) ja harjoitus on helppo eikä vie sinulta kuin muutaman minuutin, mutta antaa sitäkin enemmän!

Suosittelen ehdottomasti osallistumaan etenkin jos tuntuu, että joulunaika meinaa stressata liikaa 🙂

Otatko haasteen vastaan? Ensimmäisenä vuorossa hengitysharjoitus. Kurkkaa video ja ohjeet Eevsku -youtube kanavalta tai @eevskutraining -instagramista.

Meidän joulumyynti starttasi myös tänään! Valmennuksia on saatavilla itselle tai lahjaksi lahjakortin muodossa. Osassa valmennuksia materiaali on heti käytössä, osassa startti 29.12. alkaen.


Kurkkaa valmennusvaihtoehdot TÄÄLTÄ ja lahjakortit saa ostettua TÄÄLTÄ. Tervetuloa mukaan!Aurinkoisia joulukuun terveisiä Helsingistä!EDELLINEN TEKSTI: Miltä tuntuu olla maailmanmestari?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*