fbpx

Viimeinen Eevsku X Fitness -video on nyt ulkona. Tekisi mieli koko ajan kirjoittaa tai sanoa, että ”ainakin toistaiseksi”. :’D Mutta eiköhän tämä nyt ole aika lopullinen päätös tämän lajin osalta. Saavutin kaiken mitä halusin ja enemmänkin, joten minulla ei ole enää syytä jatkaa.

Voisin toki jatkaa halutessani vielä vaikka 10 vuotta, mutta en koe voivani antaa tälle enää enempää kuin mitä olen sille antanut. Ja toisinpäin. Vaikka voittaisin nyt vielä 2 maailmanmestaruutta lisää, se ei mitenkään voisi tuntua enää näin hyvälle tai antaa oikeastaan juuri mitään lisää.

Toki ymmärrän myös heitä, jotka haluavat kisata uusista mestaruuksista tai ylipäänsä vuodesta toiseen. Nyt kuitenkin itse saavutin kaikki asettamani tavoitteet tämän osalta ja myös arvoni ovat muuttuneet vuosien varrella. Viime vuosikymmenen aikana kasvoin myös fitnessin parissa aikuiseksi. Ja haluan ottaa nyt selvää, millaista elämä on ilman kilpailutavoitteita, kisadieettejä ja sitä putkikatsetta kohti kilpailuja.

Voisin kirjoittaa tästä paljonkin, mutta toisaalta olo on vähän tyhjä. Lopettaminen on ollut haikeaa vaikka olen sitä alkanut prosessoimaan jo pitkän aikaa sitten. Tämän vuoden maailmanmestaruus vain kruunasi päätökseni enkä tiedä olisinko voinut lopettaa ilman tavoitteeni saavuttamista. Nyt voi tyytyväisenä lopettaa ja lähteä kohti uusia juttuja!

Irtipäästö on siis ollut vähän haastavaa ja on pitänyt prosessoida monia juttuja. Oma prosessointi varmasti jatkuu vielä hetken aikaa.. Tämä oli kuitenkin niin monien vuosien juttu ja kilpaurheilu on ollut elämässäni yli 20 vuoden ajan. Kilpaurheilulle en sano ”ei koskaan”, mutta jotenkin sekään ei nyt innosta. Ehkä voisin elää ilman kilpailemista? Panostaa vain mielen ja kehon hyvinvointiin, läheisiini ja yritykseeni sekä muiden auttamiseen. Katsotaan!

Tuleva vuosi ja tulevaisuus on siis omalla kohdalla vielä hieman auki, mutta toisaalta niin se on meillä kaikilla jos oikein pilkotaan. Lopulta meillä on vain tämä hetki. Läsnäoloa on myös harjoiteltu nyt paljon niissä hetkissä, kun alan epäröimään kisaamisen jatkamista. Ne tunteet nousevat vanhasta tottumuksesta, koska vuosien ajan olen aina tähdännyt seuraavaan. Nyt tähtään palautumiseen ja suljen tämän oven, jotta uusi voi aueta!


Uuden vuoden aloitan joogaopekoululla, siitä palaan myöhemmin.

Kurkkaa ylhäällä oleva video, siellä jaan vielä enemmän ajatuksia sekä koonnin myös urasta!

KIITOS JA KUITTI <3

Eevsku


TUU MUKAAN MUN VALMENNUKSEEN? Viimeinen viikko lähteä mukaan tammikuun startteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*