fbpx

Yhtäkkiä on juhannusviikko, ihanaa! Tämä kevät meni niin hujauksessa ja varmaan monella on sama fiilis. Kun ei oikein voinut suunnitella tulevaisuutta enempää, niin yhtäkkiä ollaan jo keskellä kesää.

Kirjoitinkin eilen instagramiin, että aion lomailla tänä kesänä! Muutamana vuonna on jo yrittäjänäkin voinut pitää hieman lomaa, mutta kisapreppi on ollut kuitenkin monessa kesässä vahvasti mukana. Treenit on ohjannut aikatauluja ja kisapreppiin kuuluva dieetti kuluttanut omaa osaansa. Nyt nautin kyllä tästä uudesta vaiheesta ilman tiukkoja aikatauluja ja lisääntyneellä energian sekä yleisen kapasiteetin määrästä.

Vasta jälkikäteen sitä kunnolla tajuaa, että kuinka paljon kisapuristukset ovatkin vieneet energiaa ja niin monella tasolla. Ei pelkästään fyysisesti, vaan myös henkisesti ja sosiaalisesti. Nyt olen nauttinut uudella tavalla myös sosiaalisuudesta, ystävien näkemisestä ja siitä, että jaksaa tehdä asioita. Se ei ollut itsestään selvää moneen vuoteen ja vaikka en sitä kadu, niin tämä tuntuu nyt hyvältä.

Vaikka koko vuosi, oikeastaan jo viime marraskuusta lähtien, on kohdallani ollut mukavan rentoa, niin haluan silti pitää lomaa. Aiemmin olisin ehkä ajatellut, että olen jo ottanut niin kauan rennommin, että nyt olisi aika palata tekemään töitä ja pistämään uusia tavoitteita. Mutta ei, ei tarvitse. Töitä on kuitenkin tullut tehtyä tässä viimeisen puolenkin vuoden aikana vaikka on rennompaa ollutkin. Kisojen jäädessä yksi iso osa-alue jäi suurilta osin pois, joten siksi tämä on tuntunut todella rennolta ajalta vaikka ehkä olen silti tehnyt töitä lähes ”normaalisti”. Mikä nyt sitten edes on normaalia ja mihin sitä vertaa?

Uutta suuntaa on alkanut löytymään vaikka en tarkalleen tiedäkään vielä, että mitä kaikkea se tulee sisältämään. Tämä vuosi on ollut itselleni uudistautumista monella tasolla. Olen halunnut lähteä tekemään asioita täysin puhtaalta pöydältä. Vahvistanut joustavaa suhtautumista liikkumiseen, omaan kehoon, ravitsemukseen, elämään ylipäänsä. Tämä vuosi on ollut arvojen kirkastamista ja miettimistä, mitä elämältäni jatkossa haluan?

Toisaalta olen myös opetellut entistä enemmän hetkessä elämistä. Aina ei tarvitse tietää mitä tulevaisuudessa tapahtuu tai tehdä pitkiä tavoitelistauksia. Voi luottaa elämään, antaa asioille aikaa, luottaa oikeaan hetkeen ja intuitioon. Elämäni parhaat päätökset ja hetket ovat tulleet tämän kautta. Tilasta, vapaudesta, luottamuksesta ja intuition kuuntelusta.

Tältä kesältäkin olen toivonut kaikkea tätä ja sitä se on jo ollutkin. Luonnossa olemista, vapautta, spontaaneja juttuja, sopivasti sosiaalisuutta, hauskanpitoa ja omaa tilaa. Aikaa olla, hengittää. Silloin pystyy myös kuuntelemaan itseään ja omaa intuitiota!

Muutamia työjuttuja, mutta pääosin vapaata, kesästä nauttimista. Sen jälkeen uskon, että olen täysin palautunut ja valmis syksyyn. Nyt jo palautuminen on ottanut isoja askeleita eteenpäin ja tämä loma tekee sille vielä erittäin hyvää!


VALMENNUKSET & WORKSHOPIT INFO 🥳

  • Ensi viikolla myyntiin tulevat HANDSTAND (käsilläseisonta -valmennus) ja BALANCE (palautuminen, jooga, mindset) -valmennukset (24.6). Ne ovat myynnissä koko heinäkuun, mutta jos haluat HANDSTAND -livetreeneihin mukaan, kannattaa napata valmennus ennen 1.7.!
  • Syksyllä (elokuusta alkaen) myyntiin tulevat SYKSY BOOST, MOVE & STRONG -valmennukset
  • Elokuusta alkaen tiedossa lisää workshoppeja, teemoilla JOOGA, HANDSTAND ja MOVEMENT -> näistä lisätietoa ensimmäisenä eevsku & eevskutraining instagramissa sekä Eevsku Training -uutiskirjeessä
  • Uutiskirjeeseen kannattaa liittyä mukaan myös, jos haluat ilmaisen käsilläseisontaoppaan! Mukaan tästä. Emme spämmää vaan kerromme vain ensimmäisenä valmennuksista, tapahtumista ym sekä saat erikoistarjouksia! ☺️

Siinäpä vähän tämän hetken ajatuksia, kuulumisia ja infoa tulevasta! Toivottavasti sielläkin kesä on startannut hyvin & pääset nauttimaan vapaista edes hieman. 🙏🏼

Aurinkoista juhannusviikkoa ja kesän alkua!

❤️

Eevsku


Kurkkaa mun uusin podcastjakso Balanssi! Ja pian myyntiin tulevat valmennukset.

Lisää Eevskusta!

Valmennukset

Instagram

Facebook

Youtube

Podcast

Tiktok: eevskuu

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*