fbpx

Tervetuloa tutustumaan Eevsku Training -valmennuksiin!

MOVE

Toinen kierros myynnissä kesäkuun alussa!

Kehonhallintaa, taitoja & terveellisten elämäntapojen oppimista! Tässä valmennuksessa yhdistyy kehonpainoharjoittelu, taitojen oppiminen ja liikkuvuusharjoittelu. Kaikki treenit on tehtävissä ilman välineitä, joten tämän valmennuksen voit tehdä kotona! Taitoharjoitteissa on ohjeet niin aloittelijasta hieman taitavampaan, eli voit lähteä mukaan vaikka et koskaan olisi seisonut käsilläsi. Treenejä ja harjoitteita tehdään oman tason mukaan! Valmennuksessa saat opit taitoharjoittelun perustaa mm. päälläseisonta, käsilläseisonta, siltakaato ja spagaatti. Lisäksi käydään läpi leuanvedon, punnerrusten ja muiden kehonpainoliikkeiden tekniikat sekä voiman rakentamista. Saat myös ohjeet ravitsemukseen sekä palautumiseen!


SUMMER BOOST

Nappaa tästä Eevskun suunnittelemat kesätreenit, joiden avulla pysyt kunnossa ja energisenä myös kesän läpi! Nopeita ja tehokkaita treenejä kehonpainolla sekä halutessa välineitä käyttäen. Treenit pystyy tekemään helposti missä ja milloin tahansa! Mukana myös kesäisiä reseptejä.SUMMER POWER

Crossfit -urheilijan ja -valmentajan Laura Hämäläisen suunnittelemat toiminnalliset kesätreenit. Sopii erityisesti toiminnallisesta harjoittelusta kiinnostuneille!BALANCE

Lue lisää BALANCE


HANDSTAND BY EEVSKU

Lue lisää HANDSTAND

Tässä valmennuksessa opit kaiken tarvittavan käsilläseisontaa varten – sopii niin aloittelijalle kuin jo käsilläseisontaa hieman osaavalle. Monipuolisia harjoitteita ja treeniohjelmat käsilläseisonnan oppimiseksi! Sopii myös esimerkiksi CrossFit tai voimistelulajien urheilijoille sekä joogaajille oheistreeneiksi. Saat kaikki materiaalit (videot ja treeniohjeet) kerralla ja voit treenata niiden avulla missä ja milloin haluat 3 kuukauden ajan. Kaikki materiaalit saat heti aloituksessa käyttöösi!STRONG

Naisten kokonaisvaltainen kuntosalivalmennus -paketti. Tämä valmennus sopii sinulle, joka haluat treenata salilla 3-4 viikossa.. Opetellaan tekniikat ja perusasiat kuntoon – monipuolisilla ja motivoivilla ohjelmilla! Käymme läpi tietysti myös ravitsemusta, liikkuvuusharjoittelua ja palautumista. Kaikki materiaali tulee omien tunnustesi taakse alustalle, jossa voit katsoa ja lukea niitä silloin kun sinulle sopii. Toimii myös mobiilissa!

Tulossa syksyllä 2020.


VALMENNUKSIA YHTEISTYÖSSÄ LAURA HÄMÄLÄISEN KANSSA

ACCESSORY by Laura

Accessory -valmennus on fysioterapeutti, CrossFit -valmentaja Laura Hämäläisen suunnittelema valmennus jonka tavoitteena on yleisimpien urheilussa syntyvien vammojen ja kiputilojen ennaltaehkäisy. Tukilihaksiston vahvistamiseen sekä liikkuvuuden ja kehonhallinnan parantamiseen keskittyvä valmennus tukee erinomaisesti monia eri urheilulajeja.

Lue lisää ACCESSORYsta

ACCESSORY 2.0

Accessory 2.0 on fysioterapeutti, CrossFit -valmentaja Laura Hämäläisen suunnittelema valmennus oman urheilusi tueksi. Kuten ensimmäinen Accessory valmennus, myös 2.0 keskittyy tukilihasten vahvistamiseen ja liikkuvuuden ja liikekontrollin parantamiseen yleisten loukkaantumisten ja kiputilojen ennaltaehkäisemiseksi. Valmennukseen voit lähteä mukaan riippumatta siitä oletko käynyt ensimmäistä Accessory -valmennusta!

Lue lisää ACCESSORY 2.0

TOIMINNALLISEN TREENIN VALMENNUKSET

POWER YOU

Toiminnallisen treenin valmennus naisille ja miehille! Tässä 10 viikon valmennuksessa treenataan monipuolisesti ja opetellaan mitä kovaa treenaaminen vaatii palautumiselta, kehonhuollolta ja ravitsemukselta. Valmennusta varten tarvitset toiminnallisen harjoittelun välineitä.

Lue lisää POWER YOUsta

POWER YOU 2.0

Tämä 12-viikon valmennus on jatkoa suositulle Power You -valmennukselle ja sopii myös sinulle, jos olet jo edistynyt toiminnallisissa treeneissä/ cf- tyylisessä harjoittelussa. Tämä paketti sisältää haastavampia treenejä, harjoitteita ja lisää tietoa palautumisen, kehonhuollon ja ravitsemuksen optimoinnista.

Lue lisää POWER YOU 2.0:sta

SYKSY BOOST

Tulossa taas syksyllä 2020!

Löydä energiaa ja hyvää oloa talveen Eevskun kanssa! Tässä kolmen viikon valmennuksessa tehdään tehokkaita ja lyhyitä treenejä, palaudutaan ja laitetaan samalla ruokavalio ja rutiinit kuntoon energistä talvea varten.

Lue lisää ja lähde mukaan!


Liity uutiskirjeen tilaajaksi tästä ja seuraa meitä myös instagramissa @eevskutraining


KAIKKI VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT

  • Alustan omien tunnusten takaa, jossa saat valmennuksen ajan ohjeita. Alusta toimii loistavasti myös mobiilissa, eli voit katsoa materiaaleja missä ja milloin tahansa!
  • Paljon laadukasta materiaalia videoina ja teksteinä sekä ladattavina PDF -tiedostoina, jotka saat itsellesi talteen
  • Suljetun FB -ryhmän, jossa voit kysyä kysymyksiä ja jakaa ajatuksia muiden valmennuksissa olevien kanssa
  • Eveliinan tai Lauran luennon FB-livessä
  • Mahdollisuuden osallistua Eevsku Training -treenipäivään (järjestetään vähintään 1-2 x joka vuosi)
  • Treenit, lämmittelyohjeet, liikkuvuustreenit
  • Ravitsemusohjeita, ruokavaliot, esimerkkipäiviä ja reseptejä (paitsi Handstand -valmennus on pelkkä treenivalmennus!)
  • Vinkkejä parempaan palautumiseen, stressin hallintaan ja uneen
  • Valmennuksissa käydään myös läpi tavoitteen asettamista ja asennetta, jota tuloksien saaminen ja hyvinvoinnin löytäminen omassa elämässä vaativat!

Maksu tapahtuu nettipankin kautta, jos jotain ongelmia tai kysyttävää, laita viestiä

EEVSKU TRAINING -MINIKUMINAUHAT

Kätevät minikuminauhat – 5 eri vahvuutta samassa paketissa!

Minikuminauhat pääset tilaamaan itsellesi täältä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennuksiin!

KYSYTTÄVÄÄ? LAITA SÄHKÖPOSTIA

VOIT MAKSAA MYÖS SMARTUMEILLA, EAZYBREAKILLA, EDENREDILLÄ & E-PASSILLA

Löydät nimellä Eevsku / Eevsku Training & sen jälkeen laita minulle sähköpostia , paperiset smartumit lähetetään postitse, laita viestiä!