fbpx

Moi! Kiva kun tulit tänne!

Klikkaa haluamaasi valmennusta alempaa & lue lisää. Valmennuksia saatavilla myös lahjakortteina (TÄÄLTÄ) ❤️

(Lahjakorttia hankkiessasi huomioithan että valmennuksen voi ostaa ja aloittaa vasta seuraavan valmennusmyynnin yhteydessä.)
Nyt myynnissä POWER YOU ja POWER YOU 2.0 !
Muiden valmennusten seuraavasta myynnistä ilmoitetaan pian!

STRONG WOMAN BASIC

Naisten kokonaisvaltainen 10 viikon kuntosalivalmennus -paketti sinulle, jolla on hieman taukoa treenaamisesta ja haluat päästä uudelleen kiinni treeniin sekä terveellisempiin valintoihin myös treenien ulkopuolella! Tämä valmennus sopii myös aloittelijalle. Opetellaan tekniikat ja perusasiat kuntoon, mutta monipuolisilla ja motivoivilla ohjelmilla! Käymme läpi tietysti myös ravitsemusta ja palautumista. Kaikki materiaali tulee omien tunnustesi taakse alustalle, jossa voit katsoa ja lukea niitä silloin kun sinulle sopii. Toimii myös mobiilissa!

Lue lisää STRONG WOMAN Basicista ja lähde mukaan

STRONG WOMAN PRO

Kuntosalivalmennus naisille, joilla on jo aiempaa kokemusta treenaamisesta tai ovat käyneet Strong Woman Basic -valmennuksen! Tässä 12 viikon valmennuksessa treenataan kovaa, mutta fiksusti. Opit mitä kovaa treenaaminen vaatii palautumiselta, kehonhuollolta ja ravitsemukselta! Lähde tähän valmennukseen mukaan, jos haluat saada salilla tuloksia ja olet valmis panostamaan treenaamiseen.

Lue lisää STRONG WOMAN Prosta ja lähde mukaan

KEHONPAINOTREENIÄ JA TAITOHARJOITTELUA

BODYCONTROL SUPER

Kehonhallintaa, taitoja & terveellisten elämäntapojen oppimista! Tässä 8 viikon valmennuksessa yhdistyy kehonpainoharjoittelu (tehokkaita HIIT -treenejä myös mukana!), taitojen oppiminen ja saat tietoa ravitsemuksesta sekä muista hyvinvointiimme vaikuttavavista tekijöistä. Kaikki treenit on tehtävissä ilman välineitä, joten tämän valmennuksen voit tehdä kotona! Taitoharjoitteissa on ohjeet niin aloittelijasta hieman taitavampaan, eli voit lähteä mukaan vaikka et koskaan olisi seisonut käsilläsi. Treenejä ja harjoitteita tehdään oman tason mukaan! Valmennuksessa saat opit mm. päälläseisontaan, käsilläseisontaan, siltakaatoon ja spagaattiin. Lisäksi käydään läpi leuanvedon ja muscle upin perusteita. Saat myös ohjeet ravitsemukseen sekä palautumiseen!

Lue lisää BODYCONTROL Superista ja lähde mukaan


 HANDSTAND BY EEVSKU

OSTA TÄSTÄ!

Tässä valmennuksessa opit kaiken tarvittavan käsilläseisontaa varten – sopii niin aloittelijalle kuin jo käsilläseisontaa hieman osaavalle. Monipuolisia harjoitteita ja treeniohjelmat käsilläseisonnan oppimiseksi! Sopii myös esimerkiksi CrossFit tai voimistelulajien urheilijoille oheistreeneiksi. Saat kaikki materiaalit (videot ja treeniohjeet) kerralla ja voit treenata niiden avulla missä ja milloin haluat 3 kuukauden ajan. Kaikki materiaalit saat heti aloituksessa käyttöösi!


RECOVERY by Eevsku

Lue lisää RECOVERYsta

ACCESSORY by Laura

Accessory -valmennus on fysioterapeutti, CrossFit -valmentaja Laura Hämäläisen suunnittelema valmennus jonka tavoitteena on yleisimpien urheilussa syntyvien vammojen ja kiputilojen ennaltaehkäisy. Tukilihaksiston vahvistamiseen sekä liikkuvuuden ja kehonhallinnan parantamiseen keskittyvä valmennus tukee erinomaisesti monia eri urheilulajeja.

Lue lisää ACCESSORYsta

ACCESSORY 2.0

Accessory 2.0 on fysioterapeutti, CrossFit -valmentaja Laura Hämäläisen suunnittelema valmennus oman urheilusi tueksi. Kuten ensimmäinen Accessory valmennus, myös 2.0 keskittyy tukilihasten vahvistamiseen ja liikkuvuuden ja liikekontrollin parantamiseen yleisten loukkaantumisten ja kiputilojen ennaltaehkäisemiseksi. Valmennukseen voit lähteä mukaan riippumatta siitä oletko käynyt ensimmäistä Accessory -valmennusta!

Lue lisää ACCESSORY 2.0

Miesten kuntosalivalmennus CHALLENGE

Haluatko valmentajaksesi Eevskunkin valmentajana toimineen ammattivalmentajan Teemu Elorannan? Nyt se on mahdollista! Tässä 12 viikon valmennuksessa käydään läpi mm. lihaksenkasvatuksen, rasvanpolton ja hyvän ryhdin perusteet rennolla tavalla. Tule mukaan oppimaan Teemulta, joka on valmentanut eri tasoisia kuntoilijoita ja urheilijoita jo yli 10 vuoden ajan.

Lue lisää CHALLENGE -valmennuksesta

TOIMINNALLISEN TREENIN VALMENNUKSET

POWER YOU

Myynnissä NYT!

Toiminnallisen treenin valmennus naisille ja miehille! Tässä 10 viikon valmennuksessa treenataan monipuolisesti ja opetellaan mitä kovaa treenaaminen vaatii palautumiselta, kehonhuollolta ja ravitsemukselta. Valmennusta varten tarvitset toiminnallisen harjoittelun välineitä.

Lue lisää POWER YOUsta

POWER YOU 2.0

Myynnissä NYT!

Tämä 12-viikon valmennus on jatkoa suositulle Power You -valmennukselle ja sopii myös sinulle, jos olet jo edistynyt toiminnallisissa treeneissä/ cf- tyylisessä harjoittelussa. Tämä paketti sisältää haastavampia treenejä, harjoitteita ja lisää tietoa palautumisen, kehonhuollon ja ravitsemuksen optimoinnista.

Lue lisää POWER YOU 2.0:sta

LAHJAKORTTEJA VALMENNUKSIIN SAAT OSTETTUA TÄÄLTÄ!

SUMMER POWER

Myynnissä keväällä 2020.

Crossfit -urheilijan ja -valmentajan Laura Hämäläisen suunnittelemat toiminnalliset kesätreenit. Sopii erityisesti toiminnallisesta harjoittelusta kiinnostuneille!


SUMMER BOOST

Myynnissä keväällä 2020.

Nappaa tästä Eevskun suunnittelemat kesätreenit, joiden avulla pysyt kunnossa ja energisenä myös kesän läpi! Nopeita ja tehokkaita treenejä kehonpainolla sekä halutessa välineitä käyttäen. Treenit pystyy tekemään helposti missä ja milloin tahansa! Mukana myös kesäisiä reseptejä.


SYKSY BOOST

MYYNTI PÄÄTTYNYT.

Löydä energiaa ja hyvää oloa talveen Eevskun kanssa! Tässä kolmen viikon valmennuksessa tehdään tehokkaita ja lyhyitä treenejä, palaudutaan ja laitetaan samalla ruokavalio ja rutiinit kuntoon energistä talvea varten.

Lue lisää ja lähde mukaan!

SYKSY BOOST hader

Liity uutiskirjeen tilaajaksi tästä ja seuraa meitä myös instagramissa @eevskutraining.

KAIKKI VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT

  • Alustan omien tunnusten takaa, jossa saat valmennuksen ajan ohjeita. Alusta toimii loistavasti myös mobiilissa, eli voit katsoa materiaaleja missä ja milloin tahansa!
  • Paljon laadukasta materiaalia videoina ja teksteinä sekä ladattavina PDF -tiedostoina, jotka saat itsellesi talteen
  • Suljetun FB -ryhmän, jossa voit kysyä kysymyksiä ja jakaa ajatuksia muiden valmennuksissa olevien kanssa
  • Eveliinan tai Lauran luennon FB-livessä
  • Mahdollisuuden osallistua Eevsku Training -treenipäivään (järjestetään vähintään 1-2 x joka vuosi)
  • Treenit, lämmittelyohjeet, liikkuvuustreenit
  • Ravitsemusohjeita, ruokavaliot, esimerkkipäiviä ja reseptejä (paitsi Handstand -valmennus on pelkkä treenivalmennus!)
  • Vinkkejä parempaan palautumiseen, stressin hallintaan ja uneen
  • Valmennuksissa käydään myös läpi tavoitteen asettamista ja asennetta, jota tuloksien saaminen ja hyvinvoinnin löytäminen omassa elämässä vaativat!

Maksu tapahtuu nettipankin kautta, jos jotain ongelmia tai kysyttävää, laita viestiä

EEVSKU TRAINING -MINIKUMINAUHAT

Kätevät minikuminauhat – 5 eri vahvuutta samassa paketissa!

Minikuminauhat pääset tilaamaan itsellesi täältä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennuksiin!

KYSYTTÄVÄÄ? LAITA SÄHKÖPOSTIA

VOIT MAKSAA MYÖS SMARTUMEILLA, EAZYBREAKILLA & E-PASSILLA
(EDENRED TULOSSA PIAN!)

Löydät nimellä Eevsku / Eevsku Training & sen jälkeen laita minulle sähköpostia , paperiset smartumit lähetetään postitse, laita viestiä!