fbpx

Tervetuloa tutustumaan Eevsku Training -valmennuksiin!


SYKSY BOOST

Tulossa myyntiin 16.8.2020!

Löydä energiaa ja hyvää oloa talveen Eevskun kanssa! Tässä kolmen viikon valmennuksessa tehdään tehokkaita ja lyhyitä treenejä, palaudutaan ja laitetaan samalla ruokavalio ja rutiinit kuntoon energistä talvea varten. Syksyllä 2020 mukana myös livetreenit!

Lue lisää ja lähde mukaan!

HANDSTAND BY EEVSKU

Myynnissä NYT!

Lue lisää HANDSTAND

Tässä valmennuksessa opit kaiken tarvittavan käsilläseisontaa varten – sopii niin aloittelijalle kuin jo käsilläseisontaa hieman osaavalle. Monipuolisia harjoitteita ja treeniohjelmat käsilläseisonnan oppimiseksi! Sopii myös esimerkiksi CrossFit tai voimistelulajien urheilijoille sekä joogaajille oheistreeneiksi. Saat kaikki materiaalit (videot ja treeniohjeet) kerralla ja voit treenata niiden avulla missä ja milloin haluat 3 kuukauden ajan. Kaikki materiaalit saat heti aloituksessa käyttöösi!BALANCE

Myynnissä NYT!

Lue lisää BALANCE

Tunne oma kehosi, palaudu paremmin, ja saavuta energisempi olo. Jos tuntuu, että olet liian usein väsynyt tai et saa itsestäsi parasta irti, tämä valmennus voi olla juuri sinulle.


MOVE

Myynnissä syksyllä 2020.

Kehonhallintaa, taitoja & terveellisten elämäntapojen oppimista! Tässä valmennuksessa yhdistyy kehonpainoharjoittelu, taitojen oppiminen ja liikkuvuusharjoittelu. Kaikki treenit on tehtävissä ilman välineitä, joten tämän valmennuksen voit tehdä kotona! Taitoharjoitteissa on ohjeet niin aloittelijasta hieman taitavampaan, eli voit lähteä mukaan vaikka et koskaan olisi seisonut käsilläsi. Treenejä ja harjoitteita tehdään oman tason mukaan! Valmennuksessa saat opit taitoharjoittelun perustaa mm. päälläseisonta, käsilläseisonta, siltakaato ja spagaatti. Lisäksi käydään läpi leuanvedon, punnerrusten ja muiden kehonpainoliikkeiden tekniikat sekä voiman rakentamista. Saat myös ohjeet ravitsemukseen sekä palautumiseen!

Klikkaa kuvaa ja lue lisää!


STRONG

Naisten kokonaisvaltainen kuntosalivalmennus -paketti. Tämä valmennus sopii sinulle, joka haluat treenata salilla 3-4 viikossa.. Opetellaan tekniikat ja perusasiat kuntoon – monipuolisilla ja motivoivilla ohjelmilla! Käymme läpi tietysti myös ravitsemusta, liikkuvuusharjoittelua ja palautumista. Kaikki materiaali tulee omien tunnustesi taakse alustalle, jossa voit katsoa ja lukea niitä silloin kun sinulle sopii. Toimii myös mobiilissa!

Tulossa syksyllä 2020.


TOIMINNALLISEN TREENIN VALMENNUKSET

POWER YOU

Toiminnallisen treenin valmennus naisille ja miehille! Tässä 10 viikon valmennuksessa treenataan monipuolisesti ja opetellaan mitä kovaa treenaaminen vaatii palautumiselta, kehonhuollolta ja ravitsemukselta. Valmennusta varten tarvitset toiminnallisen harjoittelun välineitä.

Lue lisää POWER YOUsta

POWER YOU 2.0

Tämä 12-viikon valmennus on jatkoa suositulle Power You -valmennukselle ja sopii myös sinulle, jos olet jo edistynyt toiminnallisissa treeneissä/ cf- tyylisessä harjoittelussa. Tämä paketti sisältää haastavampia treenejä, harjoitteita ja lisää tietoa palautumisen, kehonhuollon ja ravitsemuksen optimoinnista.

Lue lisää POWER YOU 2.0:sta


Liity uutiskirjeen tilaajaksi tästä ja seuraa meitä myös instagramissa @eevskutraining


KAIKKI VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT

  • Alustan omien tunnusten takaa, jossa saat valmennuksen ajan ohjeita. Alusta toimii loistavasti myös mobiilissa, eli voit katsoa materiaaleja missä ja milloin tahansa!
  • Paljon laadukasta materiaalia videoina ja teksteinä sekä ladattavina PDF -tiedostoina, jotka saat itsellesi talteen
  • Suljetun FB -ryhmän, jossa voit kysyä kysymyksiä ja jakaa ajatuksia muiden valmennuksissa olevien kanssa
  • Eveliinan tai Lauran luennon FB-livessä
  • Mahdollisuuden osallistua Eevsku Training -treenipäivään (järjestetään vähintään 1-2 x joka vuosi)
  • Treenit, lämmittelyohjeet, liikkuvuustreenit
  • Ravitsemusohjeita, ruokavaliot, esimerkkipäiviä ja reseptejä (paitsi Handstand -valmennus on pelkkä treenivalmennus!)
  • Vinkkejä parempaan palautumiseen, stressin hallintaan ja uneen
  • Valmennuksissa käydään myös läpi tavoitteen asettamista ja asennetta, jota tuloksien saaminen ja hyvinvoinnin löytäminen omassa elämässä vaativat!

Maksu tapahtuu nettipankin kautta, jos jotain ongelmia tai kysyttävää, laita viestiä eevskutraining@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennuksiin!

KYSYTTÄVÄÄ? LAITA SÄHKÖPOSTIA

VOIT MAKSAA MYÖS SMARTUMEILLA, EAZYBREAKILLA, EDENREDILLÄ & E-PASSILLA

Löydät nimellä Eevsku / Eevsku Training & sen jälkeen laita minulle sähköpostia , paperiset smartumit lähetetään postitse, laita viestiä!