fbpx

OLEN ALOITTELIJA, MIKÄ VALMENNUS SOPII MINULLE?

 • Bodycontrol SUPER -valmennus sopii sinulle, mikäli haluat oppia kehonpainoharjoittelua
 • Strong Woman Basic (naisille) tai  (miehille) sopii sinulle joka haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun
 • Power You sopii sinulle, jos haluat keskittyä toiminnalliseen harjoitteluun etkä käyttää laitteita harjoittelussa
 • Myös kurssimuotoiset valmennukset: Handstand, Recovery ja Accessory sopivat hyvin aloittelijoille jotka haluavat oppia lisää treenaamisen tietystä osa-alueesta!

MITEN SAAN KAIKEN VALMENNUSMATERIAALIN?

 • Kun olet maksanut valmennuksen, saat sähköpostiisi tunnukset joiden avulla pääset kirjautumaan valmennussivuille. Sinne ilmestyy joka viikko uutta materiaalia, johon pääset palaamaan aina halutessasi koko valmennuksen ajan sekä 4 viikon ajan vielä valmennuksen loputtua. Voit myös ottaa materiaalit itsellesi talteen esim. tulosteina myöhempiä treenejä varten.

KÄYN KUNTOSALILLA JA EN HALUAISI JÄTTÄÄ NIITÄ TREENEJÄ POIS, SOPIIKO JOKIN VALMENNUKSISTA MINULLE?

 • Strong Woman -valmennus on tarkoitettu kuntosalilla kävijöille ja Strong Woman PRO kokeneille treenaajille
 • Bodycontrol Super -kehonpainotreenivalmennus on suunniteltu niin, että voit tehdä niitä muiden treenien ohella. Toki jos haluat kehittyä todella paljon taidoissa, notkeudessa tms. niin silloin siihen täytyy tietenkin laittaa enemmän aikaa kuin 1 krt/vko! Valmennuksissa on ohjeistukset sinulle, joka haluat tehdä näitä treenejä esimerkiksi kuntosalitreenin, juoksemisen tai jonkin muun lajin ohessa. Ohjeistus on myös tietysti heille, ketkä tekevät näitä treenejä pelkästään!

PYSTYN ALOITTAMAAN VALMENNUKSEN VASTA VIIKKOA MYÖHEMMIN, KOSKA OLEN REISSUSSA TMS. SEN ALKAESSA. ONKO JÄRKEÄ LÄHTEÄ MUKAAN?

 • Voit aloittaa treenit vielä 1-2 viikkoa yhteisen aloituksen jälkeen ja pääset silti hyvin mukaan. Näet materiaalit vielä 4 viikkoa valmennuksen päättymisen jälkeen, joten voit tehdä treenejä omaan tahtiin vaikka vähän jäljessä!

HALUAISIN KUNTOSALIOHJELMAN JA RUOKAVALION, KANNATTAAKO MINUN HYPÄTÄ MUKAAN?

 • Tällöin valintasi on ehdottomasti naisille Strong Woman -valmennus ja miehille Challenge!
 • Bodycontrol Super – valmennuksessa ei ole kuntosalitreenejä vaan käytetään hyödyksi omaa kehonpainoa. Kehonpainotreenillä on toki myös mahdollista muokata kehoa ja näistä treeneistä on paljon hyötyä kuntosalitreeneihin, sillä osaat aktivoida lihakset paremmin ja harjoittelusta tulee turvallisempaa! Jos kuitenkin haluat kuntosalilla painojen kanssa tehtävän treeniohjelman, ei tämä ole sinua varten. Valmista ”ruokavaliota pdf:nä” et myöskäään tule saamaan, vaan haluan opettaa sinulle parempien valintojen tekemistä ja omaa ajattelua ravitsemuksen kanssa, joten pelkän tiukan ruokavalion noudattamiseen nämä valmennukset eivät sovi. Toivottavasti haluaisit oppia lisää ravitsemuksesta ja omasta kehostasi, koska se on ainut keino saada pysyviä ja hyviä tuloksia 🙂

MILLON VOIN ALOITTAA VALMENNUKSEN?

 • Voit aloittaa valmennuksen yhteisissä starteissa, mutta silti oman aikataulusi mukaan! Valmennus näkyy sinulle pääosin valmennuksen keston ajan + 3-4 viikkoa ekstraa. Saat myös materiaalia ladattua itsellesi talteen.
 • Valmennusten starttiajat löydät niiden omilta sivuiltaan.

MIKÄ VALMENNUSTEN TAVOITE ON? MIKSI OSTAISIN JONKIN NÄISTÄ VALMENNUKSISTA?

 • Nämä valmennukset ovat henkilöille, jotka haluaisivat kehittää osaamistaan monipuolisesti sekä treeneissä, ravitsemuksessa, että elämäntavassa ylipäätään. Eevskun näkemys treenamisesta on se, että sen on oltava monipuolista, hauskaa, kehittävää, turvallista ja kuitenkin myös haastavaa, jotta motivaatio säilyy. Osa treeneistä tehdään oman kehonpainolla ja näin kehitetään kehonhallintaa, keskivartalon voimaa, taitoja (esim. käsilläseisonta), liikkuvuutta ja tätä kautta saadaan lisää hallintaa muihinkin treeneihin ja treenaamisesta tulee sekä kehittävämpää, että turvallisempaa. Ravitsemusta käsitellään niin, että valmennuksessa olevat oppivat asioita ja osaavat tehdä parempia valintoja omassa arjessaan, jolloin tulokset ovat pysyviä.
 • Jos haluat saada kestäviä tuloksia, hyvät treeniohjelmat, monipuolisia ohjeita ravitsemukseen sekä itsensä kehittämiseen ja inspiroivan ympäristön Eevsku Training -yhteisöstä, olet oikeassa paikassa!

Tutustu valmennuksiin

JÄIKÖ JOKU ASIA VIELÄ EPÄSELVÄKSI? LAITA MINULLE SÄHKÖPOSTIA