OVET VALMENNUKSEEN SULKEUTUVAT TIISTAINA 28.5. klo: 23:59

MODUULIT
PALAUTTEET
KYSYMYKSET
TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN

Aloita matkasi kohti vahvempaa yhteyttä itseesi.


Balance on 6 viikon valmennus sinulle, joka haluat tuntea itsesi palautuneeksi sekä elinvoimaiseksi. Olet hukannut itsesi jossain kohtaa, mutta nyt on aika löytää takaisin. Tämä valmennus on luotu, jotta löytäisit haluamasi voimavarat itsestäsi ja saisit ne käyttöön elämässäsi. Aloitetaan matka yhdessä!

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN
keho-mieli yhteys ja intuitio valmentaja

Ovet valmennukseen sulkeutuvat:

00

Päivää

00

Tuntia

00

Minuuttia

00

Sekuntia

ruskea sydän

“Osaan kuunnella itseäni aiempaa paremmin.”


Eevskun valmennus on ollut aivan ihana monestakin syystä ja se syvensi ymmärrystäni kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista paljon. Osaan kuunnella itseäni aiempaa paremmin, ”sisäisen rauhan” määrä on kasvanut, enkä enää myöskään häpeile elää omannäköistä elämää.


EEVSKUN VALMENNETTAVA 2022

Anna kun arvaan...

meditoiva nainen

Olet todennäköisesti täällä koska:

 • Olet kadottanut yhteyden itseesi ja haluat oppia itsestäsi ja keho-mieli yhteydestä lisää.

 • Toivot saavasi työkaluja palautumiseen ja itsesi äärelle pysähtymiseen.

 • Kaipaat harjoitteita, jotka innostavat sinua kehittämään itseäsi ja nostamaan hyvinvointisi tasoa.
ruskea nuoli alaspäin

Kuulostaako myös tämä tutulta?

 • Et oikein tiedä, miten lähteä vahvistamaan keho-mieli yhteyttä tai intuitioasi. Kehosi viestejä on usein vaikeaa lukea ja haastavat tunteet ovat vaikeita vastaanottaa.

 • Kaipaat lempeitä harjoituksia sekä tukea ja vahvistusta omalle polullesi ilman liiallista suorittamista.

 • Haluat vahvistaa yhteyttä, intuitiota sekä luottamusta, jolloin kuulet kehosi viestit vahvemmin ja osaat vetää rajat.
mielenrauha kaipaava nainen katoen horisonttiin
hyvinvointi ja keho mieli yhteyden verkkovalmentaja

Omassa elämässäni sekä valmentaessani yli 15 vuoden ajan, olen toistuvasti todistanut, että

 • Voimme yllättävän pienillä asioilla saada aikaan isoja muutoksia. On aika kurkata omiin ajatuksiin, uskomuksiin ja rutiineihin.

 • On tärkeää luoda sellaisia hyvinvoinnin rutiineja, jotka eivät ole liian monimutkaisia ja ovat helposti ylläpidettävissä muuttuvissa elämäntilanteissa.

 • Kun yhteys omaan kehoon sekä intuitioon vahvistuu, on helpompaa tehdä sinulle toimivia valintoja ja se näkyy positiivisesti kaikessa, mitä elämässäsi teet.

Yhteys itseesi on täysin mahdollista löytää - se vaatii vain oikeanlaisia työkaluja.

Tiedän itse kokemuksesta miltä tuntuu, kun yhteys omaan kehoon on poikki ja on vaikea tietää, mikä on minulle parasta


Koin loppuunpalamisen 10 vuotta sitten. Kilpaurheilin, opiskelin, olin juuri aloittanut yrittäjänä ja muuttanut uuteen kaupunkiin. Mutta ennen kaikkea en osannut tai uskaltanut kuunnella kehoani ja näin elin ristiriidassa sen kanssa, mitä oikeasti elämässäni haluan. En uskaltanut tai osannut vetää rajoja ja se sai jatkuvasti tekemään liikaa tai sanomaan kyllä sellaiselle, mihin olisi pitänyt sanoa ei. Ajattelin, että lisää tekemällä ja suorittamalla ratkaisen ongelmiani tai sisäistä tyhjyyden tunnetta. Ajauduin myös aivan vääriin ihmissuhteisiin, jotka olivat kuluttavia ja täynnä draamaa.

Luulin pitäväni hyvää huolta hyvinvoinnistani, mutta monesti se meni suorittamiseksi ja tein aivan liikaa ja vääriä asioita. Yritin kontrolloida treenaamalla kovempaa ja syömällä entistä tiukemmin - ei toiminut.

Kuuntelin usein liikaa ulkopuolelta tulevia ohjeita ja yritin miellyttää kaikkia. En luottanut tarpeeksi itseeni tai kehoni viesteihin - en edes aina tiennyt, mitä se tarkoittaa.

Onneksi kompastusten kautta löysin työkaluja, joiden avulla olen saanut rakennettua vahvan yhteyden itseeni, kehooni sekä intuitioon. Voin nojata niihin aina, jos elämäni kaipaa muutosta tai kohtaan haasteen.

Näiden työkalujen avulla olen saanut elämässäni aikaan paljon. Saavuttanut tavoitteita urheilussa, opinnoissa ja työelämässä, löytänyt elämääni rakkautta ja sisäistä rauhaa. Näitä työkaluja haluan jakaa myös sinulle.

Voinkin luvata  kokemuksesta, että


Kun lähdet tälle matkalle, jossa vahvistat yhteyttä itseesi, ei vanhaan ole paluuta - ja hyvä niin!

Näitä hyvinvoinnin työkaluja voit hyödyntää mihin tahansa elämäntilanteeseen ja ne vaikuttavat positiivisesti koko elämääsi. Kun löydät yhteyden kehoosi, on sinun helpompaa kuulla sekä tuntea, mikä on sinulle parasta - niin liikunnan, ravitsemuksen, levon ja muiden valintojen osalta. Tämä on tärkeää myös työssä, ihmissuhteissa sekä perheesi hyvinvoinnissa.

Sinun on täysin mahdollista löytää yhteys kehoosi ja elinvoimaisuuteesi vaikka se tuntuisi nyt kaukaiselta. Askel kerrallaan, minä autan sinua.

Joten jos olet valmis

meditoiva figuuri

Astumaan kohti vahvempaa keho-mieli yhteyttä

meditoiva figuuri

Kuuntelemaan sisäistä ääntäsi ja löytämään rauhaa

meditoiva figuuri

Päästämään irti vanhoista tavoista ja oppimaan uutta

..voit aloittaa kanssani matkan

Balance -valmennuksessa

meditaatio mielen ja kehon hyvinvoinnin valmennussisältöä tietokoneruuduilla

Kuuden viikon valmennus sinulle, joka haluat vahvistaa hyvinvointiasi ja luoda yhteyden kehoosi sekä mieleesi - kokonaisvaltaisesti.

Kurssin jälkeen sinulla on:

meditoiva figuuri

Työkaluja oman hyvinvointisi viemiseksi seuraavalle tasolle


Kurssin harjoitteista luot itsellesi uusia rutiineja, jotka on helppo ylläpitää muuttuvassakin arjessa. Nämä rutiinit kannattelevat ja pitävät huolta sinusta ja siksi niiden rakentaminen on hyvä aloittaa heti. Saat työkaluja sekä keholle, että mielelle ja helposti toteutettavia harjoitteita omaan arkeesi.

meditoiva figuuri

Vahvempi keho-mieli yhteys


Kun keho-mieli yhteys on vahva, on sinun helpompaa tehdä hyvinvoinnille parhaita mahdollisia päätöksiä ja valintoja, joka näkyy elämäsi jokaisella osa-alueella. Kuulet kehosi viestejä - osaat rentoutua ja rauhoittua sekä nauttia hidastamisesta. Intuitiosi vahvistuu ja uskallat luottaa siihen myös päätöksissäsi.

meditoiva figuuri

Tukea lempeämpään elämäntapaan


Uskallat luottaa siihen, että lempeämmät valinnat vievät sinut kohti haluamaasi elämää. Jätät liiallisen suorittamisen pois ja astut lähemmäs sitä, kuka oikeasti olet. Kuuntelet sydämesi ääntä ja tiedät, mikä sinulle on parasta, jolloin voit myös eniten auttaa muita.

meditoiva figuuri

Kasvanut arvostus kehoasi kohtaan


Ymmärrät syvemmällä tasolle, milloin on hyvä ottaa lempeämmin ja huomaat sen hyödyt kehossasi, mielessäsi, elämässäsi. Tarvittavan hidastamisen kautta ehdit pysähtyä kehosi ja mielesi äärelle. Näin sinun on mahdollista palautua ja kuulla sisäisiä viestejäsi.

meditoiva figuuri

Mahdollisuus harjoitella ohjatusti sekä itsenäisesti


Voit tehdä ohjattuja harjoituksia äänitteiltä ja videoilta vuoden ajan niin usein kuin haluat ja opit tekemään ne myös itsenäisesti. Löydät harjoituksista juuri sinulle sopivat liikkeet ja kokonaisuudet, joiden avulla luot oman rutiinin ja saat lisää energiaa sekä hyvinvointia. Saat myös inspiroivia kirjoitustehtäviä, jotka auttavat sinua kohti autenttista itseäsi.

meditoiva figuuri

Astetta syvempi ymmärrys omista tarpeistasi

Uskallat ja muistat pysähtyä sen äärelle, että mitä sinä oikeasti tarvitset ja haluat. Tiedät, että kun sinä voit hyvin, pystyt antamaan itsestäsi enemmän muille - ihmissuhteille, perheelle, työlle, yhteisölle. Omasta hyvinvoinnista huolenpito on kaikkien etu.

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Tässä aiempien valmennettavien ajatuksia

viisi tähteä


“Eevskun tyyli opettaa on sopivassa suhteessa kannustava ja meditatiivinen. Minulla on ollut ilo olla myös Eevskun livetunnilla Levillä - ihana kokemus!”

viisi tähteä


“Liikunta muutti muotoaan ja toi uutta elämään, nimittäin joogan ja oman kehon kuuntelemisen aivan eri tavalla.”

viisi tähteä


“Kuormitun herkästi sosiaalisista tilanteista ja olen Eevskun valmennuksen myötä löytänyt itselleni sopivia keinoja niistä palautumiseen.”

viisi tähteä


“Muistan, miten loppurentoutuksessa sanat siitä, miten keho toimii ja tekee aina parhaansa, saivat minut purskahtamaan itkuun.”

viisi tähteä


“Lempeä liike ja intuitiivisuus ovat olleet valmennuksen parasta oppia itselle. Kiitos Eveliina, teet hienoa ja merkityksellistä työtä.”

viisi tähteä


“Lempeä liike ja intuitiivisuus ovat olleet valmennuksen parasta oppia itselle. Kiitos Eveliina, teet hienoa ja merkityksellistä työtä.”

mielen ja kehon hyvinvoinnin valmennussisältöä tietokoneruuduilla

Kun liityt kurssille tänään, saat:

ruskea sydän

Pääsyn Balance -valmennusalustalle 12kk ajan

ruskea sydän

Viikottaisen tuen ja Eevskun livet 4kpl

ruskea sydän

Työkalut omalle muutosmatkallesi kohti hyvinvointisi seuraavaa tasoa

ruskea sydän

Helposti käytössäsi olevaa video- ja äänitemateriaalia

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN
hyvinvointivalmentaja meditoimassa

Joka viikko maanantaisin 20.5.2024 alkaen saat pääsyn uuteen moduuliin, jonka avulla voit syventyä omaan hyvinvoinnin matkaasi.


Kurssimateriaali on käytössäsi vuoden ajan aloituksesta. Yhteistä matkaa kurssialustalla ja zoom -liveissä käymme touko-kesäkuun aikana, mutta mahdollisuus kysyä ja olla mukana Balance- yhteisössä säilyy tämänkin jälkeen. Voit käydä materiaalia läpi omaan tahtiisi ja löydät sen kätevästi myös puhelimestasi Kajabi -appista.

Tulevien viikkojen aikana käymme läpi seuraavaa:

keho-mieli yhteyden vahvistaminen ja intuitio verkkokurssin tervetuloa moduulin kansi

Tervetuloa

 • Aloita tästä
 • Kurssin & ohjaajan esittely
 • Oman hyvinvoinnin kartoittaminen
 • Aikataulu ja Zoom -linkit
 • Tuotesuositukset ja alekoodit verkkokauppoihin
keho-mieli yhteyden vahvistaminen ja intuitio verkkokurssin moduulin 1 kansi

Viikko 1.

 • Viikon teema: Mielen voima
 • Aamurutiinit
 • Rentoutusharjoitus (äänite)
 • Flow -harjoitus (video)
 • Kirjoitustehtävä
keho-mieli yhteyden vahvistaminen ja intuitio verkkokurssin moduulin 2 kansi

Viikko 2.

 • Viikon teema: Liike & Uni
 • Movement & Palautuminen -video
 • Uni & iltarutiinit
 • Uniäänite
 • Jooga (video)
 • Venyttely (video)
keho-mieli yhteyden vahvistaminen ja intuitio verkkokurssin moduulin 3 kansi

Viikko 3.

 • Viikon teema: Ravinto
 • Ravinto & sen vaikutus meihin (video)
 • Intuitiivinen syöminen
 • Kofeiini
 • Ruokavalion merkitys palautumisessa
 • Naisen hormonitoiminta ja palautuminen
keho-mieli yhteyden vahvistaminen ja intuitio verkkokurssin moduulin 4 kansi

Viikko 4.

 • Viikon teema: Asenne ja Ihmissuhteet
 • Suhtautuminen palautumiseen (video)
 • Dynaaminen kehonhuolto (video)
 • Ihmissuhteiden vaikutus hyvinvointiin (äänite)
 • Ajatuksia herkkyydestä
 • Kiitollisuusharjoittelu
keho-mieli yhteyden vahvistaminen ja intuitio verkkokurssin moduulin 5 kansi

Viikko 5.

 • Viikon teema: Hengitys ja Meditaatio
 • Meditaatioharjoitus (äänite)
 • 15 min venyttely (video)
 • Syvähengitys & Rentoutus -harjoitukset
keho-mieli yhteyden vahvistaminen ja intuitio verkkokurssin moduulin 6 kansi

Viikko 6.

 • Viikon teema: Uusi minä
 • Harjoitus tulevaisuuteen (äänite)
 • Kirjoitustehtävä
 • Kehollinen harjoitus (video)
keho-mieli yhteyden vahvistaminen ja intuitio verkkokurssin LIVE tallenteet moduulin kansi

Zoom -live tallenteet

 • Harjoitukset
 • Luennot/ webinaarit
keho-mieli yhteyden vahvistaminen ja intuitio verkkokurssin Kiitos -moduulin kansi

Kiitos 🤎

 • Kuinka jatkat eteenpäin
ALOITA KANSSANI TÄSTÄ

Ja jotta sinulla on myös kattava tuki koko valmennuksen ajan

Saat myös pääsyn näihin:

keskusteluryhmän ikoni

Yksityinen Facebook Ryhmä


Jotta saat valmennuksesta parhaan mahdollisen hyödyn, pääset halutessasi mukaan yksityiseen Balancen FB yhteisöön. Täällä muistutamme sinua materiaaleista sekä liveistä ja sinulla on mahdollisuus kysyä sekä verkostoitua muiden samanhenkisten kanssa ympäri Suomen.

live-valmennuksien videoikoni

Viikottaiset Zoom -livet (4kpl)


Touko-kesäkuun aikana pidän sinulle Zoom -livejä, jossa harjoittelemme yhdessä eri teemoilla: joogaa, kehonpainoharjoittelua, rentoutumista, meditointia sekä keskustelemme valmennuksen tärkeistä teemoista. Kaikista liveistä jää tallenteet valmennusalustalle, joten saat ne käyttöösi myös koko vuoden ajaksi.

idealamppu ikoni

Kyselymahdollisuus Eevskulta


Voit kysyä valmennuksen ajan Eevskulta - valmennusalustalla kommenttikentässä, yksityisessä FB -ryhmässä tai Zoom -liven aikana. Voit myös aina laittaa meille sähköpostia, jos sinulla on jokin henkilökohtainen kysymys.

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN

Parhaimmat työkaluni sekä kokemukseni oman hyvinvoinnin nostamiseksi uudelle tasolle ovat vain muutaman askeleen päässä.

Näin liityt kurssille mukaan heti tänään:

numero 01

Valitse maksutapa

Napsauta alta “Tule mukaan valmennukseen” -nappia ja pääset tutustumaan maksutapoihin.

numero 02

Suorita maksu

Pääset seuraavaksi maksamaan ostoksesi turvallisesti verkossa. Voit maksaa yhdessä tai useammassa erässä.

numero 03

Olet mukana!

Saat sähköpostiisi tunnukset ja pääset tutustumaan valmennusmateriaaliin heti verkkoselaimessa sekä Kajabi -appissa.

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN

Plus ei riskiä, sillä saat 14 päivän tyytyväisyystakuun


Saat perua valmennuksen ensimmäisen kahden viikon aikana, jos et ole tyytyväinen. Pidän huolta siitä, että saat rahoillesi moninkertaisen vastineen ja elinikäisiä työkaluja oman hyvinvointisi tueksi, joka on täysin korvaamatonta.

Liity siis mukaan Balance -valmennukseen tänään ja aloita matkasi kohti lempeää, hyvinvoivaa arkea vahvemman keho-mieli yhteyden kautta.

VALITSE SINULLE PARHAITEN SOPIVA MAKSUVAIHTOEHTO:KERTAMAKSU
 

 

1 x 333 €

 

OSTA + MAKSA KERRALLA

TAIKOLME OSAMAKSUA

 

3 x 133 €

 

OSTA + MAKSA OSISSA

Hintoihin sisältyy alv. 24%. Erissä maksettaessa ensimmäinen erä laskutetaan oston yhteydessä ja seuraavat erät veloitetaan automaattisesti kuukauden välein ostosta.

keho-mieli yhteys verkkokurssin sisältöä tietokoneruuduilla

Ovet sulkeutuvat:

00

00

00

00

ruskea sydän

"Löysin rauhan ja luottamuksen itseeni."


Olin jäänyt juuri sairaslomalle masennuksen vuoksi ja olin aika hukassa. En ollut aikaisemmin ottanut tarpeeksi vakavasti huomioon kokonaiskuormitustani. Valmennnuksen avulla löysin työkaluja, joita kokeilemalla olen löytänyt tasapainoisemman elämän arjen pyörteissä. Monia työkaluja käytän useita kertoja viikossa, enkä usko, että tulen koskaan luopumaan niistä. Kiitos Eveliina, olet huikea valmentaja!

Balance -valmennettava 2022

Usein kysytyt kysymykset:

Jos kuitenkin yhä mietit valmennukseen osallistumista, näin tiedät sopiiko Balance sinulle:

Valmennus ON sinulle, jos:

 • Haluat tutustua itseesi syvemmin sekä oppia kohtaamaan paremmin myös haastavia tunteita tai asioita.

 • Olet valmis käyttämään hyvinvointiisi aikaa ja panostamaan uuden oppimiseen.

 • Haluat irti väsymyksen kierteestä ja ottaa askeleita kohti aitoa itseäsi.

 • Olet kiinnostunut keho-mieli yhteydestä ja intuition vahvistamisesta, mutta et vielä aivan tiedä mitä kaikkea voisit tehdä oppiaksesi lisää.

Valmennus EI ole sinulle, jos:

 • Haluat treeniohjelman ja ruokavalion.

 • Et ole valmis laittamaan aikaa valmennuksen läpikäyntiin sekä harjoitusten tekemiseen.

 • Et ole kiinnostunut meditoinnista, joogasta tai itsensä kehittämisestä.

 • Et usko voivasi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiisi.

Tämä on sinun mahdollisuutesi ottaa hyvinvointisi seuraava taso, joten miten on?

keho-mieli yhteys verkkokurssin sisältöä tietokoneruuduilla

Oletko sinäkin valmis panostamaan hyvinvointiisi ja voimaan jälleen hyvin, huolimatta elämän tuomista haastekohdista?

Jos vastaat “KYLLÄ”, olet lämpimästi tervetullut mukaan Balance -valmennukseen ja aloittamaan heti tänään!

TULE MUKAAN TÄSTÄ

On aika ottaa askel kohti hyvinvointisi uutta tasoa, vahvempaa kehoyhteyttä sekä luottamusta intuitioosi.

meditaatio ja keho-mieli yhteyden verkkokurssivalmentaja hymyilevänä

HEI, OLEN EVELIINA TISTELGREN

Äiti, joogaopettaja, positiivisen psykologian valmentaja ja liikunnanohjaaja (amk). Valmentajasi tällä hyvinvointisi matkalla.


Loin tämän valmennuksen sen pohjalta, mikä kaikki on kiehtonut ja auttanut minua eniten elämässäni viimeisten 10 vuoden ajan. Yksi suurimmista opettajista minulle on ollut loppuunpalamiseni 2014, joka oli raskasta, mutta samalla ilman sitä en olisi nyt tässä näin hyvinvoivana ja onnellisena.

Opettamieni mielen ja kehon työkalujen avulla olen saavuttanut suurimmat unelmani, kuten vapaaohjelma fitnessin maailmanmestaruuden, löytänyt sielunkumppanini, rakentanut unelmieni arjen ja tullut äidiksi.

Ennen kaikkea, olen löytänyt sisäistä rauhaa ja yhteyttä itseeni.
Monet elämäni haastekohdat ovat sysänneet minua omalle tietoisuuden ja kehittämisen polulle ja nyt haluan jakaa tätä kaikkea myös sinulle. Uskon, että meissä jokaisessa on sellaista sisäistä voimaa sekä potentiaalia, joka vain odottaa sitä, että pääsisi esille.

Elämä on tanssia ihanan flown ja haasteiden kesken. Minusta tärkeää ei ole yrittää sulkea haastavia asioita tai tunteita pois vaan kohdata ne. Monet haastekohdat voi myös kääntää lopulta opeiksi ja vahvuudeksi. Tätäkin taitoa on mahdollista harjoitella ja opettaa itselleen. Me lopulta olemme omien ajatusten sekä valintojen kokonaisuus. Juuri sen vuoksi olen itse halunnut opetella mahdollisimman tietoiseksi omista tunteista, ajatuksista sekä valinnoista - samalla kuitenkin hyväksyen oman keskeneräisyyteni.

 

Elämä ja oma kasvu on matka, joka ei lopu koskaan - vaikka samalla voi ajatella, että meissä on jo kaikki.

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni mukaan,

🤎

Eevsku

Jos sinäkin olet valmis kasvamaan haasteiden keskeltä kohti elinvoimaista itseäsi..

Nyt on mahdollisuutesi aloittaa valmennuksessani ja ottaa näitä askeleita.

OLEN VALMIS JA TULEN MUKAAN VALMENNUKSEEN