OVET VALMENNUKSEEN SULKEUTUVAT TIISTAINA 14.5. klo: 23:59

MODUULIT
PALAUTTEET
KYSYMYKSET
TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN

Aloita matkasi kohti hyvinvoivaa odotusaikaa, joka kantaa läpi ison muutoksen syntyessäsi äidiksi.


Mama Flow on 6 viikon verkkovalmennus sinulle raskaana oleva äiti / vanhempi, joka haluat nauttia odotusajasta, panostaa hyvinvointiisi ja luottaa kehoosi. Autan sinua löytämään vahvemman yhteyden itseesi, joka kantaa läpi muutosmatkan kohti synnytystä sekä hyvinvoivaa vanhemmuutta.

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN
raskausajan hyvinvoinvivalmentaja

Ovet valmennukseen sulkeutuvat:

00

00

00

00

ruskea sydän

“Täydellinen valmennus elämän isoimpaan muutoksen hetkeen.”


Löysin joogavideosi youtubesta ja aloin tekemään sitä päivittäin, kun huomasin kuinka paljon sain siitä voimaa ja energiaa. Tämän jälkeen osallistuin Mama Flow -valmennukseen, joka oli aivan huikea ja loppuraskaus ja synnytys menivätkin todella hyvin. Lempeitä työkaluja niin mielelle kuin kropalle.


-  NIINA

Anna kun arvaan...

raskaana oleva nainen pitelemässä vatsaa

Olet todennäköisesti täällä koska:

 • Haluat voida hyvin läpi odotusajan, mutta et ole aivan varma millainen liike ja millaiset harjoitteet tukisivat kehoasi ja mieltäsi parhaiten tässä elämäntilanteessa.

 • Toivot saavasi päiviisi hyvinvointiasi tukevan rutiinin, jota on helppo ylläpitää raskausaikana sekä vauva-arjessa ja näin jaksat paremmin - myös haasteiden keskellä.

 • Kaipaat lisävinkkejä ja tukea omaan muutosmatkaasi odotuksen ja postpartum -ajan läpi, jotta voisit nauttia tästä elämän tärkeästä vaiheesta sekä olla tietoinen miten voit itse vaikuttaa hyvinvointiisi.
nuoli alaspäin

Kuulostaako myös tämä tutulta?

 • Et oikein tiedä, miten olisi hyvä sekä turvallinen liikkua raskausaikana, joten kaipaat tähän konkreettisia vinkkejä ja työkaluja.

 • Kehosi sekä mielesi kaipaa lempeämpää liikettä ja tiedät, että se tekisi hyvää, mutta et oikein tiedä miten aloittaa tai saada rutiinista kiinni.

 • Sinun on välillä vaikeaa kuulla, mitä kehosi tarvitsee. Haluat vahvistaa keho-mieli yhteyttä sekä luottamusta itseesi, jolloin kuulet kehosi viestit vahvemmin ja voit pitää parempaa huolta omasta ja perheesi hyvinvoinnista.
turvaa hakeva uusi äiti pitelemässä käsiään
raskausajan verkkovalmentaja hymyilemässä kameralle

Omassa elämässäni sekä valmentaessani äitejä, olen toistuvasti todistanut, että

 • Lempeä liike ja keho-mieli yhteyden vahvistaminen tuo toivottua muutosta omaan hyvinvointiin, itseensä luottamiseen sekä sitä kautta koko elämään - myös odotusaikaan, synnytykseen ja postpartumiin.
 • On tärkeää luoda sellaisia hyvinvoinnin rutiineja, jotka eivät ole liian monimutkaisia ja ovat helposti ylläpidettävissä muuttuvissa elämäntilanteissa.
 • Kun yhteys omaan kehoon sekä intuitioon vahvistuu, on helpompaa tehdä itselle sopivia valintoja ja ratkaisuja. Se näkyy positiivisesti elämän kaikilla osa-alueilla - odotusaikana ja vauva-arjessa sekä ihmissuhteissa tai omassa työssä.

Yhteys ja luottamus kehoosi on täysin mahdollista löytää - se vaatii vain oikeanlaisia hyvinvoinnin työkaluja.

Tiedän itse kokemuksesta miltä tuntuu, kun yhteys omaan kehoon on poikki ja on vaikea tietää, mikä on minulle parasta


Elämääni ja hyvinvointiini ovat aiemmin vaikuttaneet suuresti mm. kokemani loppuunpalaminen, useat loukkaantumiset, ylisukupolviset traumat, liika suorittaminen ja kehoni viestien laiminlyönti. En osannut tai uskaltanut kuunnella intuitiotani ja näin elin jatkuvasti ristiriidassa sen kanssa, mitä oikeasti elämässäni haluan. Millaista elämää haluan elää, millaisia valintoja tehdä ja mihin suuntaan mennä.

Luulin pitäväni hyvää huolta hyvinvoinnistani, mutta monesti se meni suorittamiseksi ja kuuntelin liikaa ulkopuolelta tulevia viestejä tai ohjeita. En luottanut tarpeeksi itseeni. Onneksi olen löytänyt työkaluja, joiden avulla olen saanut rakennettua vahvan yhteyden itseeni, omaan kehoon ja mieleen sekä intuitioon. Näitä kehon ja mielen työkaluja olen käyttänyt läpi elämän isojen muutosten, myös raskausaikana, postpartum -ajassa sekä vauva-arjessa. Näin on ollut helpompaa vastaanottaa muutoksia, haastekohtia sekä nauttia tästä ihmeellisestä ja upeasta elämänvaiheesta. Nämä opit ovat auttaneet myös ihmissuhteiden, oman polun löytämisen ja työn kanssa.

roosa nuoli osoittaa oikealle

Voinkin luvata sinulle kokemuksesta, että


Kun lähdet tälle matkalle, jossa vahvistat yhteyttä itseesi, ei vanhaan ole paluuta - ja hyvä niin! Sinun on täysin mahdollista löytää yhteys kehoosi vaikka se tuntuisi nyt kaukaiselta.

Näitä hyvinvoinnin työkaluja voit hyödyntää raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen, mutta ne vaikuttavat positiivisesti koko elämääsi. Kun löydät yhteyden kehoosi, on sinun helpompaa kuulla sekä tuntea, mikä on sinulle parasta - niin liikunnan, ravitsemuksen, levon ja kaikkien hyvinvointisi valintojen osalta. Tämä on tärkeää etenkin raskausaikana ja sen jälkeen, sillä vaikutukset yltävät sinun lisäksesi vauvaan sekä koko perheeseen.

Joten jos olet valmis

joogaava figuuri grafiikka

Astumaan kohti vahvempaa keho-mieli yhteyttä sekä luottamusta

joogaava figuuri grafiikka

Kuuntelemaan itseäsi ja sitä mikä sinulle ja vauvalle on parasta

joogaava figuuri grafiikka

Ottamaan hyvinvoinnin omiin käsiin

..voit aloittaa kanssani matkan

Mama Flow -valmennuksessa

äitiys ja raskausajan verkkovalmennuksen sisältöä tietokoneruuduilla

Kuuden viikon valmennus sinulle odottava äiti, joka haluat vahvistaa hyvinvointiasi ja luoda yhteyden kehoosi sekä vauvaan - kokonaisvaltaisesti.

Kurssin jälkeen sinulla on:

meditoiva ikoni

Työkaluja oman hyvinvointisi priorisointiin


Kurssin harjoitteista luot itsellesi uusia rutiineja, jotka on helppo ylläpitää muuttuvassakin arjessa. Nämä rutiinit kannattelevat ja pitävät huolta sinusta ja siksi niiden rakentaminen on hyvä aloittaa heti. Saat työkaluja sekä keholle, että mielelle ja lisäksi mielenkiintoista tietoa odotusajasta, synnytyksestä ja postpartumista.

meditoiva ikoni

Vahvempi keho-mieli yhteys


Kun keho-mieli yhteys on vahva, on sinun helpompaa tehdä omalle ja perheesi hyvinvoinnille parhaita mahdollisia päätöksiä ja valintoja. Kuulet kehosi viestejä - osaat rentoutua ja rauhoittua sekä nauttia hidastamisesta. Intuitiosi vahvistuu ja uskallat luottaa siihen. Osaat vastaanottaa paremmin elämän haastekohdat.

meditoiva ikoni

Varmuus siitä, kuinka liikkua raskauden aikana ja sen jälkeen


Tiedät, millaisia liikkeitä ja harjoitteita voit tehdä kehoasi ja mieltäsi parhaalla mahdollisella tavalla tukien. Saat tietoa ja harjoitteita myös lantionpohjaan, joka on tärkeässä roolissa tällä matkalla. Kehosi pysyy lempeän vahvana sekä joustavana, jota tulet tarvitsemaan nyt jos koskaan.

meditoiva ikoni

Kasvanut arvostus kehoasi kohtaan


Ymmärrät syvemmällä tasolle, että nyt on hyvä ottaa lempeämmin ja huomaat sen hyödyt kehossasi, mielessäsi, elämässäsi. Tarvittavan hidastamisen kautta ehdit pysähtyä kehosi ja sisälläsi kasvavan ihmeen äärelle sekä valmistaudut samalla synnytykseen ja postpartum aikaan. Annat kehollesi mahdollisuuden kasvaa, joustaa, muuttua.

meditoiva ikoni

Mahdollisuus liikkua ja joogata ohjatusti sekä itsenäisesti


Voit tehdä ohjattuja harjoituksia videoilta vuoden ajan niin usein kuin haluat ja opit tekemään ne myös itsenäisesti. Löydät harjoituksista juuri sinulle sopivat liikkeet ja kokonaisuudet, joiden avulla luot oman rutiinin ja saat lisää energiaa sekä hyvinvointia. Saat harjoituksia raskausaikaan sekä postpartumiin.

meditoiva ikoni

Astetta syvempi ymmärrys omista tarpeistasi


Uskallat ja muistat pysähtyä sen äärelle, että mitä sinä oikeasti tarvitset ja haluat. Tiedät, että kun sinä voit hyvin, myös vauvasi voi paremmin ja pystyt antamaan itsestäsi enemmän muille. Omaan hyvinvointiin panostaminen on aivan kaikkien etu!

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN

Tässä aiempien valmennettavien ajatuksia Mama Flow:sta

viisi roosaa tähteä


“Paras valmennus lempeään liikuntaan raskausaikana ja sen jälkeen!”

viisi roosaa tähteä


“Suosittelen lämpimästi Mama Flow:ta <3 Lempeä jooga ja Flow -liikkeet raskausaikana. Luottamus omaan kehoon vahvistui.”

viisi roosaa tähteä


“Liikunta muutti muotoaan ja toi uutta elämään, nimittäin joogan ja oman kehon kuuntelemisen aivan eri tavalla.”

viisi roosaa tähteä


“Eevskun tyyli opettaa on sopivassa suhteessa kannustava ja meditatiivinen. Minulla on ollut ilo olla myös Eevskun livetunnilla Levillä - ihana kokemus!”

viisi roosaa tähteä


“En olisi ikinä uskonut, että voisin innostua joogailusta niin paljon, että siitä tulee viikottainen tapa! Tärkeimpänä mieleen jäi ennen kaikkea lempeys itseä kohtaan. Lämmin, sydämellinen kiitos.”

viisi roosaa tähteä


“Kiitos Mama Flow -valmennuksen, raskaus sujui lähes kivuitta, nautin siitä ja sain kaupan päälle juuri sellaisen rauhallisen ja lääkkeettömän synnytyksen kun suunnittelinkin. On niin iso tekijä hyvä valmistautuminen ja oman kehon kuuntelu! Kiitos. <3”

raskausajan verkkovalmennuksen sisältöä tietokoneruuduilla

Kun liityt kurssille tänään, saat:

ruskea sydän

Pääsyn Mama Flow -valmennusalustalle

ruskea sydän

Eevskun tuen valmennuksen ajan

ruskea sydän

Työkalut omalle muutosmatkallesi odotukseen ja postpartumiin

ruskea sydän

Helposti käytössäsi olevaa video- ja äänitemateriaalia sekä kirjoitustehtäviä (yli 15 ohjattua harjoitusta!)

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN
äiti pitelemeässä pientä valkoista figuuria joka kuvasta uutta perhettä ja vauvaa

Joka viikko maanantaisin saat pääsyn uuteen moduuliin, jonka avulla voit syventyä omaan muutosmatkaasi raskauden & postpartumin aikana.


Valmennusmateriaali on käytössäsi vuoden ajan aloituksesta ja virallisesti valmennus alkaa 13.5.2024. Yhteistä matkaa kurssialustalla ja FB -ryhmässä käymme 6 viikon ajan, mutta mahdollisuus kysyä ja olla mukana Mama Flow -yhteisössä säilyy tämänkin jälkeen. Voit käydä materiaalia läpi omaan tahtiisi ja löydät sen kätevästi myös puhelimestasi Kajabi -appista.

Tulevien viikkojen aikana käymme läpi seuraavaa:

äitiys ja raskausajan verkkokurssin tervetuloa kansikuva

Tervetuloa!

 • Aloita tästä
 • Kurssin & ohjaajan esittely
 • Oman hyvinvoinnin kartoittaminen
äitiys ja raskausajan verkkokurssin moduuli 1 kansikuva

Viikko 1

 • Raskauden vaiheet
 • Löydä Flow - ohjattu harjoitus (video)
 • Kirjoitustehtävä
äitiys ja raskausajan verkkokurssin moduuli 2 kansikuva

Viikko 2

 • Rentoutuminen ja Hengitys
 • Ohjattu rentoutus (äänite)
 • Kirjoitustehtävä
äitiys ja raskausajan verkkokurssin moduuli 3 kansikuva

Viikko 3

 • Palautuminen & Keho-mieli yhteys
 • Ohjattu kehonpainoharjoitus (video)
 • Kirjoitustehtävä
äitiys ja raskausajan verkkokurssin moduuli 4 kansikuva

Viikko 4

 • Intuitiivinen syöminen
 • Reseptikirja
 • Kirjoitustehtävä
äitiys ja raskausajan verkkokurssin moduuli 5 kansikuva

Viikko 5

 • Synnytys ja Postpartum
 • Postpartum -jooga (video)
 • Kirjoitustehtävä
äitiys ja raskausajan verkkokurssin moduuli 5 kansikuva

Viikko 6

 • Äidiksi syntyminen ja Vauvavuosi
 • Ohjattu meditaatio (äänite)
 • Kirjoitustehtävä
TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN

Kaiken edellä mainitun lisäksi

Varmistaakseni, että saat tärkeää tietoa raskauteen, synnytykseen ja pospartumin ajalle, saat vielä seuraavat bonusmateriaalit:

Mother's belssing -juhla kurssibonuksen kansigrafiikka

BONUS #1

Mother’s Blessing -juhla & Sulkuseremonia

doula ja oma kätilö -bonuksen kansigrafiikka

BONUS #2

Doula

imetys kurssibonuksen kansigrafiikka

BONUS #3

Tukea imetykseen

äitiys ja raskausajan kirjavinkkejä bonuksen kansigrafiikka

BONUS #4

Kirjavinkkejäni

Ja jotta sinulla on myös kattava tuki koko valmennuksen ajan

Saat myös pääsyn näihin:

keskusteluryhmän ikoni

Yksityinen Facebook Ryhmä


Jotta saat valmennuksesta parhaan mahdollisen hyödyn, pääset halutessasi mukaan yksityiseen Mama Flow FB- yhteisöön. Täällä muistutamme sinua materiaaleista sekä liveistä ja sinulla on mahdollisuus kysyä sekä verkostoitua muiden samanhenkisten kanssa ympäri Suomen.

livevalmennusten videoikoni

Viikottaiset Zoom -tallenteet (10+1kpl)


Saat käyttöösi 10 +1 tallennetta, jossa harjoittelemme yhdessä eri teemoilla: joogaa, kehonpainoharjoittelua, rentoutumista, meditointia sekä keskustelemme valmennuksen tärkeistä teemoista. Kaikki livet ovat käytössäsi koko vuoden ajan.

idealamppu ikoni

Kyselymahdollisuus Eevskulta


Voit kysyä valmennuksen ajan Eevskulta - valmennusalustalla kommenttikentässä tai yksityisessä FB -ryhmässä. Voit myös aina laittaa meille sähköpostia, jos sinulla on jokin henkilökohtainen kysymys.

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN

Parhaimmat työkaluni sekä kokemukseni hyvinvoivaan raskausaikaan ovat vain muutaman askeleen päässä.

Näin liityt kurssille mukaan heti tänään:

numero 01

Valitse maksutapa

Napsauta alta 'tule mukaan valmennukseen' -nappia ja pääset tutustumaan maksutapoihin.

numero 02

Suorita maksu

Pääset seuraavaksi maksamaan ostoksesi turvallisesti verkossa. Voit maksaa yhdessä tai useammassa erässä.

numero 03

Olet mukana!

Saat sähköpostiisi tunnukset ja pääset tutustumaan valmennusmateriaaliin heti verkkoselaimessa sekä Kajabi -appissa.

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN
iloinen äitiys ja raskausajan verkkokurssivalmentaja

Plus ei riskiä, sillä saat 14 päivän tyytyväisyystakuun


Saat perua valmennuksen ensimmäisen kahden viikon aikana, jos et ole tyytyväinen. Pidän huolta siitä, että saat rahoillesi moninkertaisen vastineen ja elinikäisiä työkaluja oman hyvinvointisi tueksi, joka on täysin korvaamatonta.

äitiys ja raskausajan verkkovalmennuksen sisältöä tietokoneruuduilla

Liity siis mukaan Mama Flow -valmennukseen tänään ja aloita matkasi kohti lempeää, hyvinvoivaa raskausaikaa vahvemman keho-mieli yhteyden kautta.

VALITSE SINULLE PARHAITEN SOPIVA MAKSUVAIHTOEHTO:

Roosa ympyrä jonka sisällä teksti 'Säästä!'

PARAS HINTA

 

Kertamaksu

 

1 x 249 €

 

OSTA + MAKSA KERRALLA

TAI

JOUSTAVIN

 

Kaksi osamaksua

 

2 x 129 €

 

OSTA + MAKSA OSISSA

Hintoihin sisältyy alv. 24%. Erissä maksettaessa ensimmäinen erä laskutetaan oston yhteydessä ja seuraavat erät veloitetaan automaattisesti kuukauden välein ostosta.

Ovet sulkeutuvat:

00

00

00

00

ruskea sydän

“Löysin rauhan ja luottamuksen itseeni.”


Tein koko raskauden valmennuksesta mieleen jääneitä harjoitteita ja ehdottomasti tämä oli raskauksista (kolmas) helpoin. Huomasin kuinka paljon se oma pienikin panostus vaikutti omaan oloon ja lopulta synnytinkin luomusti altaaseen ja se oli mieletön kokemus.


-  MILLA

Usein kysytyt kysymykset:

Jos kuitenkin yhä mietit valmennukseen osallistumista, näin tiedät sopiiko Mama Flow sinulle:

Valmennus ON sinulle, jos:

 • Haluat panostaa omaan hyvinvointiisi raskausaikana ja sen jälkeen

 • Olet valmis käyttämään hyvinvointiisi aikaa ja panostamaan uuden oppimiseen

 • Toivot lempeitä harjoitteita sekä tärkeitä vinkkejä hyvinvointiisi, jotka sopivat raskausaikaan ja postpartumiin

 • Olet kiinnostunut keho-mieli yhteydestä ja intuition vahvistamisesta, mutta et vielä aivan tiedä mitä kaikkea voisit tehdä oppiaksesi lisää

Valmennus EI OLE sinulle, jos:

 • Haluat kuntosaliohjelman ja ruokavalion raskausaikaan

 • Et ole valmis laittamaan aikaa valmennuksen läpikäyntiin sekä harjoitusten tekemiseen

 • Et ole kiinnostunut joogasta, meditoinnista tai itsensä kehittämisestä

 • Et usko voivasi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiisi

Tämä on sinun mahdollisuutesi laittaa hyvinvointisi ykköseksi.

äitiys ja raskausajan verkkovalmennuksen sisältöä tietokoneruuduilla

Oletko sinäkin valmis panostamaan hyvinvointiisi ja voimaan hyvin, huolimatta odotusajan tuomista suurista muutoksista?

Jos vastaat “KYLLÄ”, olet lämpimästi tervetullut mukaan Mama Flow -valmennukseen ja aloitetaan heti tänään!

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN

On aika ottaa askel kohti vahvempaa yhteyttä ja luottamusta itseesi. Sinussa on jo kaikki.

uusien äitien ja raskausajan valmentaja hymyillen ja pitelemässä raskausvatsaa

HEI, OLEN EVELIINA TISTELGREN

Äiti, joogaopettaja, positiivisen psykologian valmentaja ja liikunnanohjaaja (amk). Valmentajasi tällä matkalla läpi raskauden ja postpartumin muutosmatkan.


Loin valmennuksen oman raskauteni aikana, sillä huomasin kuinka tärkeää oli saada tukea, apua ja luottamuksen vahvistamista kehon sekä mielen kanssa ison muutosmatkan keskellä. Keho, mieli ja koko elämä on suuressa mullistuksessa ja oli todella tärkeää pitää itsestäni parasta mahdollista huolta ja saada konkreettisia vinkkejä kaikkeen ihanaan sekä haastavaan, lempeään liikuntaan, lantionpohjan vahvistamiseen/rentoutukseen, hengitysharjoituksiin, meditaatioihin, kirjoitustehtäviin.. Koko raskausaikaan, synnytykseen ja postpartum -aikaan. Raskaus sekä postpartum voivat olla mitä mahtavampia hetkiä myös omaan uudelleensyntymiseen, jos sille uskaltaa antautua.

Odotusajan ja postpartumin aikana havahduin siihen, kuinka tärkeää on pitää itsestäni hyvää huolta. Nyt ei ollut enää kyse vain minusta vain sisällä kasvavasta ihmeestä, joka tuntee mitä minä tunnen, kasvaa syömästäni ravinnosta ja syntyy kauttani tähän maailmaan. Näiden asioiden tiedostaminen voi olla myös haastavaa, mutta ennen kaikkea näen sen mahtavana mahdollisuutena vaikuttaa omaan, lapsen ja koko perheen hyvinvointiin.

Ja etenkin vauva-arjessa voi olla haastavaa ottaa itselleen sitä omaa hetkeä, mutta voi miten tärkeitä ne pienetkin hetket voivat olla. Siihen haluan myös kannustaa ja tukea sinua omalla matkallasi.

Kaikki vuosien varrella oppimani kehosta, mielen työkaluista, ravinnosta ja levon merkityksestä on laitettu kovaan testiin tämän ison prosessin aikana, kun synnyin äidiksi.

Ja se prosessi jatkuu toki edelleenkin nyt 1,5 -vuotiaan äitinä. Mutta se mikä on ollut upea huomata on, että elämäni aikana opitut ja kerätyt harjoitukset, rutiinit, mielen ohjelmoinnit ja elämäntapa ovat olleet merkittävässä roolissa tässä uudessa elämänvaiheessa.

Tärkein joogaharjoitukseni, mielen voima tai hengityksen merkitys onkin niissä arkisissa hetkissä, kun voimavarat tuntuvat olevan kaikki käytetty tai olen ollut aivan uuden äärellä - tuntien väsymystä, hämmennystä, ärtymystä, voimattomuutta ja yksinäisyyttä.

Haluan yli 15 vuoden valmennuskokemukseni sekä oman elämänkokemukseni kautta antaa sinulle parhaita mahdollisia työkaluja omaan muutosprosessiisi sekä hyvinvoinnin uuden tason luomiseen raskausaikana sekä vauva-arkeesi. Jotka ovat elämän tärkeimpiä ja samalla haastavimpia vaiheita.

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni mukaan, johon olen luonut kaiken täydestä sydämestäni suoraan sinulle, vanhempi, äiti tai tuleva äiti.

🤎

Eevsku

roosa nuoli osoittaa oikealle

Jos sinäkin olet valmis luomaan kestävän pohjan hyvinvoinnillesi, joka kantaa läpi suuren muutoksen sekä tulevan vauva-arjen..

Nyt on mahdollisuutesi aloittaa valmennuksessani ja ottaa nämä askeleet.

OLEN VALMIS PRIORISOIMAAN HYVINVOINTINI