Löydä oma voimasi joogan, mielen työkalujen ja kehoyhteyden kautta.

joogaohjaaja meditoimassa luonnossa

Valmennusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin


Hei, ihanaa, että olet täällä.

Tiedän kokemuksesta, kuinka omat hyvinvoinnin palaset voivat olla välillä hukassa. Saamme valtavasti infoa, vinkkejä ja neuvoja ulkopuolelta, ja helposti unohdamme kuunnella sitä kaikista tärkeintä - omaa sisäistä ääntämme.

Hyvinvointini ja koko elämäni otti suuren harppauksen toivomaani suuntaan, kun uskalsin kiinnittää enemmän huomiota siihen, mitä minä aidosti tarvitsen onnelliseen ja hyvinvoivaan elämään. Aloin vahvistamaan yhteyttä itseeni, keho-mieleen ja luomaan parempia ihmissuhteita. Uskalsin alkaa kuunnella sitä, mitä sydämeni ja intuitioni haluaa kertoa.

Olen kokenut aiemmalla urheilu-urallani loppuunpalamisen, useita loukkaantumisia, mutta myös mielettömiä onnistumisia, kuten lajini maailmanmestaruuden. Pitkästä valmennuskokemuksesta ja kaikesta oppimastani ammennan omaan elämääni ja valmennustyöhöni.

joogaohjaaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja nojaa puuhun
unelmoiva ja joogaava hyvinvointivalmentaja

Kaiken kokemani kautta olen löytänyt lähemmäs itseäni sekä unelmieni äärelle ja toivon sinulle samaa. Toivon, että jokainen löytäisi hyvinvointinsa lisäksi myös kukoistusta elämäänsä ja sitä kautta mahdollisuuden levittää sitä myös ympärilleen.

Tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan minuun sekä tarjoamiini palveluihin.

Toivottavasti näemme jatkossakin täällä blogissani, valmennuksissa ja somessa!

Hei, olen Eveliina Tistelgren


Hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja ja äiti - yli 15 vuoden valmennuskokemuksella. Olen tehnyt nuorena myös pitkän kilpaurheilu-uran, josta käteen isoimpana saavutuksena jäi vapaaohjelma fitnessin maailmanmestaruus vuonna 2019.

Asumme perheeni kanssa Lapissa, jonne muutin ison elämänmuutoksen myötä muutama vuosi sitten. Kaipasin suorittavasta elämäntyylistä paluuta luonnonrauhaan ja syklisempään, rauhallisempaan elämään.

Rakastan valmentamista ja muiden inspirointia kohti omannäköistä elämää. Toivon, että voin rohkaista sinua ottamaan askeleita kohti omaa sisintäsi, josta löytyy lopulta kaikki, mitä olet etsinyt.

hymyilevä joogavalmentaja ja hyvinvointikouluttaja
meditoiva ja joogaava hyvinvointivalmentaja

Teen tällä hetkellä pääosin verkkovalmennuksia, mutta ohjaan välillä myös joogaa Levillä, retriiteillä tai hyvinvointitapahtumissa. Voit myös kysyä minulta tarjouksen yrityksesi hyvinvointitapahtumaan puhujaksi tai ohjaamaan joogaa/ kehonpainoharjoittelua.

Olen myös jakanut tarinaani ja inspiroinut seuraajiani sosiaalisen median eri kanavissa jo yli 10 vuoden ajan. Löydät minut parhaiten instagramista nimellä eevsku, mutta minulla on myös blogi, youtube ja tiktok. Kaikki tarvittavat linkit löydät alempaa.

Toivottavasti kohtaamme pian valmennuksissani!

Minulle tärkeitä arvoja elämässä

hyvinvoinnin valmentaja perheen kanssa

Perhe


Ajattelen, että voimme pitkälti itse valita ne ihmiset, kenen kanssa haluamme viettää elämässämme eniten aikaa - ja he muodostavat perheen. Perhe on parhaimmassa tapauksessa syvää sielunkumppanuutta. Vaalin itse tärkeimpiä ihmissuhteitani, erityisesti lapseni ja puolisoni kanssa sekä heidän kanssaan vietettyä aikaa - haluan olla parhaimmillani ja siksi pidän mahdollisimman hyvää huolta omasta energiastani, hyvinvoinnistani.

Luonto


Luonto on hyvinvointimme lähde. Me olemme osa luontoa ja luonto on osa meitä. Uskon, että kun löytää syvemmän yhteyden itseensä, löytää sen myös luontoon - ja toistepäin. Luonto auttaa löytämään tasapainon, palautumaan, hiljentymään. Kun löytää syvän halun pitää huolta itsestään, haluaa sitä kaikkialle ympärilleen - myös luonnolle. Pyrin itse viettämään joka päivä edes hetken luonnossa ja usein enemmänkin - myös siksi muutin lähemmäksi luontoa.

jooga ja hyvinvointivalmentaja luonnossa
joogavalmentaja kiitollisena

Kiitollisuus


Jos pitäisi mainita yksi eniten elämääni ja hyvinvointiani muuttanut asia, olisi se kiitollisuuden harjoittaminen. Kiitollisuus ei tarkoita sitä, että kaikki olisi aina hyvin tai helppoa, vaan sitä, että oppii ja opettaa aivoilleen keskittymään kiitollisuuteen mahdollisimman usein. Olen todistanut omassa ja monien muiden elämässä kiitollisuuden voiman ja kuinka se voi auttaa hyvinkin haastavien asioiden yli. Se muuttaa meitä yksilöinä sekä tuo lisää hyvää kaikille tässä maailmassa.

Tule mukaan valmennukseeni!


ALOITA MATKASI KOHTI OMAN SISÄISEN ÄÄNEN KUULEMISTA JA VAHVEMPAA KEHO-MIELI YHTEYTTÄ


Valmennuksissani autan sinua löytämään vahvemman keho-mieli yhteyden joogan, mielen työkalujen ja useiden muiden harjoitusten keinoin. Jaan sinulle, kuinka itse olen löytänyt oman sisäisen ääneni ja hyödyntänyt sitä hyvinvointini vahvistamiseen sekä unelmieni toteuttamiseen kaikilla elämän osa-alueilla.

TUTUSTU VALMENNUKSIIN
hyvinvointi, raskausaika ja kehonhallinnan verkkokursseja tietokoneruuduilla

Kurkkaa tästä maksuton oppaani sekä muut vinkit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

kiitollinen joogavalmentaja silmät kiinni

Lataa maksuton
Aamurutiini -opas

HALUAN OPPAAN
pohdiskeleva hyvinvointivalmentaja luonnossa

Lue Eevskun Blogia

TUTUSTU BLOGIIN
joogaava joogavalmentaja joogamatolla

Kokeile ilmainen
Iltajooga Youtubesta

KATSO HARJOITE
Eevsku logon ikoni

Haluatko inspiroivan puhujan, kouluttajan tai joogaohjauksen tapahtumaasi? Tai voisimmeko tehdä jonkinlaista yhteistyötä?

KERRO AJATUKSESI TAI KYSY TARJOUS!
jooga ja hyvinvointivalmentaja luonnossa

Liity sähköpostilistalleni

Haluatko saada minulta inspiroivia tekstejä, valmennusuutisia ja ainutlaatuisia etuja suoraan sähköpostiisi? Hyppää mukaan ja saat myös ilmaisen Aamurutiinit -oppaan.

Tietosi ovat turvassa. Voit poistua listalta koska tahansa.