Valmennusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin joogan ja mielen työkalujen avulla.


Löydä keho-mieli yhteys - löydä yhteys itseesi. Sinussa on jo kaikki se, mitä tarvitset! Otetaan askeleita sitä kohti yhdessä.

joogaohjaaja ja keho-mieli yhteys valmentaja

Valitse sinulle sopivin valmennus:

Sisäistä rauhaa ja muutosta elämään

  • Balance
  • Yoga & Journal

LUE LISÄÄ

Kehollista
voimaa ja iloa

  • Handstand


LUE LISÄÄ

Hyvinvointia vanhemmuuden matkalle

  • Mama Flow
  • Postpartum Flow

LUE LISÄÄ

Sisäistä rauhaa ja muutosta elämään


Sisäinen rauha ja tarvittavat vastaukset löytyvät - sisältäsi. Kunhan vain uskallat pysähtyä. Löydä yhteys itseesi näissä valmennuksissa ja muutat elämäsi.

Balance


Palautumisvalmennus, jossa löydät lähemmäs itseäsi. Oletko valmis sukeltamaan syvemmälle siihen, kuka olet ja mitä oikeasti haluat? Haluaisitko elää elämääsi vähemmän suorittaen ja enemmän luottaen? Jos vastasit kyllä, tämä valmennus on sinulle.

TUTUSTU KURSSIIN

Yoga & Journal


Pysähdy kanssani joogaamaan ja reflektoimaan mennyttä kvartaalia. Tehdään tilaa uudelle ja pohditaan, mitä oikeasti haluamme? Lempeän voimakas kehollinen harjoitus sopii kaikentasoisille joogeille ja kirjoitusharjoituksissa pääset ohjatusti pysähtymään itsesi äärelle.

TUTUSTU KURSSIIN

Kehollista voimaa ja iloa


Oletko aina halunnut oppia seisomaan käsilläsi tai toivot vahvempaa kehoyhteyttä? Onko liikunnanilo kadonnut ja kuntosalitreenit eivät innosta? Kokeile huippusuosittua ja inspiroivaa Handstand -valmennustani.

Handstand


Opi käsilläseisonta kanssani! Opit myös kehonhallinnan salat sekä muita taitoja, kuten päälläseisonnan, käsilläkävelyn ja kyynärseisonnan. Tässä valmennuksessa keskitytään liikkumisen iloon!

TUTUSTU KURSSIIN

Hyvinvointia vanhemmuuden matkalle


Pienen lapsen äitinä tiedän, millaisen muutosmatkan raskausaika ja synnytyksen jälkeinen aika aloittavat. Ja kuinka tärkeää (ja vaikeaa!) on pitää omasta hyvinvoinnistaan huolta. Tule mukaan ja voidaan yhdessä paremmin.

Mama Flow


Raskausajan hyvinvointivalmennus. Odotusaika on suurta muutoksen aikaa - niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tämä valmennus tukee tärkeässä matkassa sinua joogan, lempeiden kehollisten harjoitusten, äänitematkojen sekä reflektoivien kirjoitusharjoitusten kautta.

TUTUSTU KURSSIIN

Postpartum Flow


Joogaa postpartum aikaan - synnytyksen jälkeiseen aikaan. Tämä on sinulle, joka olet juuri syntynyt vanhemmaksi - ensimmäisen tai useamman kerran. Ihania, lempeitä ja vertaistukea tuovia harjoituksia vauvavuoteen. Voit aloittaa tämän 4 viikon kurssin koska tahansa.

TUTUSTU KURSSIIN

Hei, olen Eveliina. Olisi ihana olla valmentajasi.

hymyilevä jooga ja hyvinvointivalmentaja

Olen hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja ja äiti - yli 15 vuoden valmennuskokemuksella. Olen tehnyt nuorena myös pitkän kilpaurheilu-uran, josta käteen isoimpana saavutuksena jäi vapaaohjelma fitnessin maailmanmestaruus vuonna 2019.

Asumme perheeni kanssa Lapissa, jonne muutin ison elämänmuutoksen myötä muutama vuosi sitten. Kaipasin suorittavasta elämäntyylistä paluuta luonnonrauhaan ja syklisempään, rauhallisempaan elämään.

Rakastan valmentamista ja muiden inspirointia kohti omannäköistä elämää. Toivon, että voin rohkaista sinua ottamaan askeleita kohti omaa sisintäsi, josta löytyy lopulta kaikki, mitä olet etsinyt.

Tervetuloa valmennuksiini,

Eevskun allekirjoitus vaaleanpunaisella kaunokirjoituksella
LUE LISÄÄ VALMENTAJASTA
jooga ja hyvinvointivalmentaja luonnossa

Liity sähköpostilistalleni

Haluatko saada minulta inspiroivia tekstejä, valmennusuutisia ja ainutlaatuisia etuja suoraan sähköpostiisi? Hyppää mukaan ja saat myös ilmaisen Aamurutiinit -oppaan.

Tietosi ovat turvassa. Voit poistua listalta koska tahansa.