raskausjooga

Raskauden toinen kolmannes

hyvinvointi raskaus raskaus ja liikunta raskausjooga Dec 07, 2023

Hei ihana,

Haluan tähän alkuun ensin kertoa ja muistuttaa, että Mama Flow -valmennukseni ovet ovat nyt avoinna ja sinulla on mahdollisuus päästä valmennukseen mukaan joulukuun 2023 ajan. Aloittaessasi pääset heti tutustumaan valmennusportaaliin sekä tekemään ensimmäisiä harjoituksia kanssani (ja tutustumaan muihin valmennettaviin!).

Valmennus on sinulle, joka olet raskaana ja haluat pitää huolta hyvinvoinnistasi nyt odottaessa sekä lapsiarjessa.

Lue lisää valmennuksesta ja muista hyödyntää EARLYBIRD -koodi (saat -80e edun!), joka on voimassa vain 15.12 asti:

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ


 
Seuraava teksti sekä äänite on julkaistu alunperin kesäkuussa 2022.

 

Aika on mennyt samaan aikaan nopeasti ja toisaalta sitä odottaa syksyä entistä enemmän. Olo on valmis syyskuussa saapuvaa pienokaista ajatellen, mutta on myös vielä ihanaa, että on aikaa valmistautua – henkisesti, fyysisesti ja konkreettisesti (esim. tavaroiden osalta).

Olo on ollut erittäin hyvä ja olen kyllä nauttinut tästä toisesta kolmanneksesta todella paljon. Ollaan reissattu, olen tehnyt töitä ja liikkunut aika normaalisti (raskauden ja vatsan sallimissa rajoissa). Toki välillä on väsyttänyt hieman enemmän, mutta onneksi on mahdollisuus levätä! Joka yö tulee nukuttua noin 9 tuntia ja välillä pienet päivälevot siihen päälle.

Kesä on alkanut myös Lapissa ja ollaan viihdytty pari viikkoa kotona reissailun (Etelä-Suomi ja Kreikka) jälkeen, mutta pian on jälleen aika startata reissun päälle. Onneksi meillä on nyt kauan haaveilemamme retkiauto alla ja voidaan reissailla matalalla kynnyksellä ympäri Suomea – kakkoskoti mukana! Tämä on ollut meillä vasta muutaman viikon ja siitä jaetaan ehkä jossain kohtaa enemmän kokemuksia.

Äänitin uuden podcast -jakson, jossa äänimuodossa kerron enemmän kuulumisia ja ajatuksiani raskauden kulusta. (Edit: Podcast ei ole tällä hetkellä saatavilla muuten, mutta voit kuunnella kyseisen äänitteen tästä alta)

Pääset kuuntelemaan jakson täältä:

 

Kiitos, kun luit & kuuntelit - nähdään ehkä valmennuksessa, mutta ainakin somessa!

ūü§ć

Eevsku


Postauksen kuva: Miika Hämäläinen

Seuraatko minua jo täällä?

Instagram

Facebook

Youtube

Tiktok: eveliinatistelgren

Lisää kiinnostavia blogipostauksia:

Postpartum Jooga - Ilmainen 30 min harjoitus

Apr 14, 2024

Postpartum & Synnytyksen jälkeinen liikunta

Mar 03, 2024

Raskauden Kolmas Kolmannes & Mother's Blessing

Dec 11, 2023

Raskauden toinen kolmannes

Dec 07, 2023

meditoiva ja joogaava hyvinvointivalmentaja

Liity sähköpostilistalleni

Haluatko saada minulta inspiroivia tekstejä, valmennusuutisia ja ainutlaatuisia etuja suoraan sähköpostiisi? Hyppää mukaan ja saat myös ilmaisen Aamurutiinit -oppaan.